luni, 10 noiembrie 2014

Masina de spalat Incarcare Verticala Whirlpool AWE 6516, 1000 rpm, 5 kg, A+, LED, Alb

Whirpool AWE 6516 este o masina de spalat cu incarcare verticala,similara ca functionalitate comparativ cu o masina cu incarcare frontala,un avantaj ce il ofera ar fi spatiul foarte redus pe care il ocupa.
Un produs foarte calitativ care va ofera performante exceptionale la spalare si un consum de resurse foarte scazut.
Rezultatele obtinute sunt exceptionale,un nivel de excelenta in spalarea rufelor fiind furnizat.Asadar,veti obtine rufe extrem de curate,impecabile.
Prezinta o construcite moderna si bine realizata,un design foarte elegant,fiind realizata din materiale de buna calitate.Cadrul este realizat dintr-un metal tratat si foarte rezistent,in timp ce cuva este realizata din polipropilena si tamburul din inox.

          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului
             Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

O masina de spalat foarte calitativa care vine cu urmatoarele caracteristici:capacitate de incarcare de pana la 5 kg;viteza de centrifugare de 1000 rpm;clasa A+.
Fiind inclusa in aceasta clasa energetica,aceasta are un consum de curent extrem de scazut,de numai 0.85 kw in ciclul standard de spalare.Sta bine si in ceea ce proveste consumul de apa:45 de litri per ciclu.
Programele-avem la dispozitie o gama variata de programe din care putem alege,mai exact 18 la numar.Aici regasim:program rapid de doar 30 de minute,prespalare,centrifugare,centrifugare delicata,clatire intensiva,spalare manuala,consum redus de energie,bumbac,lana sintetice si program zilnic de 40 de grade.
Controlul programelor se realieaza cu ajutorul butonului rotativ si a celorlalte butoane cu rol in selectarea rotatiilor la centrifugare,setarea temperaturii,etc.
Sisteme si tehnologii incorporate in acest produs:sistem detectare spuma;sistem de distributie uniforma a incaracturii.
Alte caracteristici:-nivelul zgomotului-este destul de silentioasa,producand un zgomot de 62 dB la                                      spalare si 76 dB la centrifugare;
                             -dimensiuni 90x60x40 cm;
                             -greutate de 58 kg.
In concluzie,o masina de spalat foarte calitativa si performanta care face toti banii.
Acestea fiind spuse,recomand acest produs cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates