joi, 27 noiembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, Electric, Sistem hidrolitic, 67 l, Clasa A, Negru + Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, Gaz,4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

Datorita varietatii mari de produse disponibile,alegerea incorporabilelor de bucatarie poate fi uneori dificila.Atunci cand sunteti in cautarea unui cuptor si a unei plite incorporabile,achizitionarea la pachet reprezinta cea mai buna alegere posibila.Daca tineti si la calitate,dar pretul pe care vreti sa il alocati pentru aceste produse va fi unul destul de scazut,atunci va reccomand acest pachet promotional de la arctic.


           Aici un pret foarte bun pentru acest cuptor incorporabil

Cuptorul Arctic AROIC21100BH cu alimentare electrica este foarte performant in coacerea preparatelor,rezultatele obtinute cu acesta fiind excelente.
Are un consum foarte scazut de energie electrica, fiind inclus in clasa A,0.88 kw/h.
In ceea ce priveste functiile,avem la dispozitie un numar de 4 programe,acestea fiind:incalziare inferioara,incalzaire inferioara+superioara,grill cu suprafata mica,grill cu suprafata mare.
Datorita functiei de curatare Aqua Drop Clean,murdaria nu va mai fi o problema.Este necesara doar introducerea unui vas cu apa in interiorul cuptorului,prin aburi murdaria persietenta fiind inlaturata.
Avand o capacitate de 67 de litri,acesta va permite sa gatiti simultan pe mai multe nivele,economisind astfel timp.
Controlul functiilor,temperaturii si al timpului se realizeaza manual,folosind butoanele de control situate pe partea frontala.
Aspectul acestuia este foarte modern,culoarea neagra fiind foarte eleganta,ascunzand posibilele urme de murdarie.
Dimensiunile sunt standard,de 59.5x59.4x56.7,integrandu-se perfect in orice mobila de bucataire.

       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestor produse
Plita Arctic ARSGN64120S vine cu alimentare pe gaz si are ca functii speciale aprinderea electrica si sistem de siguranta impotriva scurgesrilor de gaz.
Include 4 arzatoare de dimensiuni si puteri diferite.
Suprafata acesteia este realizata din sticla,iar gratarele din fonta foarte rezistenta.

Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa achizitionati aceste produse,foarte calitative si accesibile ca pret.O alegere cat se poate de inspirata de care vet fi foarte multumit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates