sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Masina de spalat rufe SLIM Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Cei de la Samsung s-au facut remarcati prin produsele foarte calitative care le-au lansat pe piata in ultima perioada.Si aici ma refer la toate categoriile de produse.De la electronice si pana la electrocasnice,veti avea garantia achizitionarii unor produse care respecta principiile calitatii.
Daca sunteti in cautatrea unei masini de spalat care sa se caracterizeze prin performanta si fiabilitate,atunci Samsung reprezinta cea ma buna alegere.
Aceasta este o prezentare a masinii de spalat Samsung WF60F4E5W2W.
O masina de spalat ce se remarca prin performantele foarte bune oferite la spalare si  prin cantitatea foarte mica de energie consumata.
Datorita tehnologiei eco bubble,care amesteca detergentul cu apa si bule,patrunzand adanc in tesaturi,veti putea obtine aceleasi performante la spalare si la o temperatura mai joasa.
Astfel,energia consumata va fi cu pana la 70% mai scazuta la ciclul de 30 de grade.


Vin aici cu mentiunea ca Samsung WF60F4E5W2W este inclusa in clasa A++ energetica,deci un consum energetic extrem de scazut aplicat tutoror programelor de spalare.
Se mai evidentiaza prin capacitatea mare de incarcare de pana la 6 kg de rufe,stoarcerea rapida,o centrifugare la 1200 rpm,numarul variat de programe si prin tehnologiile speciale care o insotesc.
Programele-regasim aici:program rapid,bumbac,lana,jeans,sintetice,usor de calcat,sport,baby,consum redus de energie si spalare manuala.
O varietate mare de programe din care avem de ales,o alegere in functie de timp,gradul de murdarie al rufelor,tesaturi si resursele alocate splarii
Caracteristici speciale:autodiagnosticare,control supraincalizare,sistem detectare spuma,sistem siguranta impotriva copiilor.
Display-ul led ne ofera informatii referitoare la programul ales,mai exact etapa de spalare si timpul ramas.
Ca functii speciale regasim:programare intarziata si last memory.
Alte caracteristici:tamburul diamond drum ofera performante excelente si delicatete in spalare,fiind in acelasi timp si foarte usor de curatat de resturile de detergent,asta datorita formei sale unice cu textura in forma de diamant.
Alte caracteristici de natura tehnica:
-dimensiuni 85x60x40 cm;o realizare compacta si eleganta;un design foarte modern si stilat;
-nivel zgomot-61 dB la spalare;74 dB la centrifugare;
-greutate 55 kg.

Per total,Samsung WF60F4E5W2W se dovedeste a fi o masina de spalat extrem de calitativa si performanta care merita achizitionata cu incredere.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates