joi, 20 noiembrie 2014

Laptop Toshiba Satellite C50-B-14H cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2830 2.16GHz, 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Black

Toshiba Satellite C50-B-14H este unul dintre cele mai accesibile laptopuri disponibile pe piata care vin cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat.Un laptop foarte calitativ ce ofera performante medii,destul de bune.Este perfect pentru utilizare in activitati office si multimedia.
Include o configuratie hardware decenta,componentele integrate fiind foarte bune.Asadar,regasim aici:procesor intel celeron dual core model N2830;ruleaza la o viteza de 2160 mhz,1 MB cache,tehnologie 22 nm;placa video integrata intel hd graphics cu performante satisfacatoare in rularea jocurilor si excelente in redarea filmelor hd;2 gb de memorie ram ddr 3 cu viteeza de 1333 mhz;hdd cu capacitatea de 500 de gb.Multumita hdd-ului cu capacitate mare,veti putea inmagazina un volum mare de fisiere,foarte multe filme hd,muzica,programe si jocuri.

                    Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
     Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale produsului

Apectul-un design foarte modern,carcasa din plastic cu textura liniara in confera o eleganta aparte.
Este foarte portabil si compact cu o greutate de 2.2 kg si o grosime de doar 2.66 cm.
Autonomia de lucru-datorita componentelor economice din punct de vedere energetic,autonomia furnizata de catre acumulatorul li-ion cu 4 celule este de pana la 6 ore de utilizare in functie de activitati.
Display-ul cu tehnologia lcd-led ofera o claritate foarte buna asupra continutului afisat,acest lucru datorandu-se rezolutiei hd de 1366x768.Culorile sunt redate cu acuratete ,iar contrastul este foarte bun.
Partea multimedia-regasim aici camera web,microfon,cititor carduri sd si difuzoare stereo cu tehnologia dts sound.Aceste difuzoare produc un sunet extem de clar,o experienta audio foarte buna in filme si muzica.
Porturi-iesire audio,microfon-rj-45,hdmi si 3 intrari usb,dintre care una de tip 3.0.Usb 3.0 este noul standard in trasferul fisierelor,viteza de transfer fiind mult mai ridicata,de pana a 10 ori mai crescuta,media de transfer fiind de 70 MB/sec.
Conectivitatea-la retea prin wireless;bluetooth 4.0.
Alte caracteristici:touchpad-ul suporta o varietate de gesturi multitouch ca scrolling,zoom si altele.
Sistemul de operare ruleaza foarte bine pe acest dispozitiv,fiind foarte rapid in majoritatea activitatilor.
In concluzie,acest laptop reprezinta alegerea perfecta atunci cand aveti un buget limitat si doriti sa achizitionati un produs de calitate.
Acestea fiind spuse,vi-l recomand cu incredere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates