luni, 24 noiembrie 2014

Laptop Asus X551MAV-SX300D cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core N3530, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics , FreeDOS, Black

Daca sunteti in cautarea unui laptop calitativ,destul de performant si foarte accesibil ca pret,atunci Asus X551MAV-SX300D reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.
Un laptop care se remarca prin design,calitatea constructiei si componenteele de calitate integrate.
Este perfect pentru utilizare in activitati multimedia si office,viteza in lucru fiind excelenta.
Are un design foarte modern,carcasa fiind realizata din plastic cu textura mata si este foarte portabil,cu o greutate de doar 2.15 kg.
In ceea ce priveste autonomia de lucru,aceasta este medie,acumulatorul li-ion cu 3 celule asigura pana la 4 ore de functionare.
Display-ul led cu rezolutia hd de 1366x768 afisaza imaginile la o claritate excelenta,o acuratete foarte buna in reproducerea culorilor,un nivel al contrastului ridicat si unghiuri de vizualizare crescute.
Difuzoarele stereo ce includ tehnologia Sonic master repoduc sunetele foarte fidel,o experienta audio tridimensionala in filme si muzica.

                      Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
         Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui laptop

Touchpad-ul este foarte precis si este compatibil cu gesturi multitouch,iar tastatura ergonomica ofera rapiditate in lucru si o experienta confortaabila in tastare.
Configuratia hardware include:
-procesor de la intel,pentium quad core N3530,ruleaza la o viteza de 2160 mhz,2 MB cache,tehnologie 22 nm;un procesor foarte rapid si performant ce asigura performante excelente;
-placa video integrata intel hd graphics;
-4 gb de memorie ram ddr 3,1333 mhz;
-hdd cu capacitatea de 500 de gb,5400 rpm.
Partea multimedia include:unitate dvd rw,microfon,camera web si cititor carduri sd si mmc.
Porturi-hdmi,vga,iesire audio,rj-45,3xusb.
Conectivitatea-wireless si bluetooth integrate.

In concluzie,un laptop care se dovedeste a fi foarte calitativ din toate punctele de vedere si merita achizitionat cu incredere.O alegere cat se poate de inspirata pe care o recomand.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates