marți, 4 noiembrie 2014

Televizor LED Philips, HD, 71 cm, 28PHH4109

Daca sunteti in cautarea unui televizor foarte accesibil ca pret,dar tineti si la calitate,atunci Philips 28PHH4109 este alegerea perfecta.
Un televizor foarte bun ce aduce un design modern si elegant,functie de mediaplayer si rezolutie hd a ecranului.
Imaginile sunt afisate la claritate excelenta,culorile fiind reproduse cu o foarte buna acuratete,iar contrastele fiind foarte ridicate.
Tehnologia Digital Crystal Clear ne ofera o paleta de culori uimitoare,de 69 de miliarde si un super contrast dinamic de 500,000:1.
Perfect Motion Rate 100 Hz ajuta la reproducerea imaginilor in miscare,acestea fiind redate foarte clar,fara neclaritati.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Alte caracteristici ale imaginii:luminozitate 250 cd/mp;rezolutie de 1366x768 pixeli.
Sunetul este redat prin difuzorul de 5W la o calitate destul de buna.Regasim aici tehnologii speciale ale suentului ca:Incredible Surround,Clear Sound si Dynamic Bass Enhancement.
Cu toate ca nu este un televizor smart acesta ne ofera posibilitatea sa redam continutul multimedia prin functia de media player.Ne vom putea bucura astfel de filme la calitate hd,muzica si poze direct din meniul televizorului.
Si canalele tv vor putea fi rceptionate in mod digital.Tunerul dvb-c/t asigura acest lucru,intreaga grila de canale a operatorului va putea fi receptionata.
Pe partea de conectivitate include porturi pentru conectarea multiplelor dispozitive multimedia.
O conectivitate ce include porturi:hdmi,vga,scart,audio,slot cam ci+ si usb.

In concluzie,acest televizor de la Philips se dovedeste a fi un produs foarte calitativ si reprezinta o foarte buna alegere la un foarte bun pret mic.
Acestea fiind spuse,il recomand cu incredere!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates