joi, 6 noiembrie 2014

Laptop Toshiba Satellite C50-A-176 cu procesor Intel® Core™ i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge™, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, Negru

Daca sunteti in cautarea unui laptop foarte calitativ si fiabil,care sa va ofere performante foarte bune si sa fie foarte accesibil ca pret,atunci Toshiba Satelitte C50-A-176 reprezinta o alegere excelenta.
Un laptop foarte performant ce include o configuratie foarte capabila care face fata cu usurinta tuturor activitatilor multimedia.
Vine cu un design foarte elegant si modern,este subtire si usor,fiind foarte usor de transportat.
Avem la dispozitie o configuratie hardware ce include procesor de la intel,core i3 generatia a 3-a,ce ruleaza la viteza de 2400 mhz pe doua nuclee,3 MB cache,tehnologie de fabricare la 22 nm.
Placa video este de tip integrata,tot de la intel,cu seria hd graphics 4000.Aceasta furnizeaza performante foarte bune in activitatile care cer resurse video.Se descurca perfect in redarea filmelor hd si onorabil in rularea jocurilor.Mai avem integrata o memorie ram de 4 gb,tip ddr 3,frecventa de 1600 mhz si un hdd cu capacitatea de stocare de 500 de gb.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

               Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete

Display-ul este foarte calitativ,afisand imaginile la o claritate excelenta.
Are o rezolutie hd de 1366x768 si vine cu tehnologia tru-bite.Culorile sunt reproduse cu o acuratete foarte buna,contrastele sunt crescute,iar unghiurile de vizualizare sunt foarte bune.
Autonomia bateriei este foarte buna,in medie de 4 ore de utilizare.Aceasta poate fi mai crescuta su mai scazuta in functie de natura activitatilor.De exemplu,in browsing web cu luminozitatea setata la un nivel mai scazut puteti obtine chiar si 5 ore.
Partea multimedia:unitate dvd-rw,camera web,microfon,cititor carduri si difuzoare stereo.
Difuzoarele produc un sunet clar si destul de puternic,fiind dotate cu tehnologia dts sound.
Porturile:o multitudine de porturi care permit conectarea multiplelor dispoziive multimedia.Regasim aici:hdmi,vga,iesire audio,microfon,rj 45 si intrari usb.Prin portul usb 3.0 veti obtine o viteza foarte mare de transfer,o copiere a fisierelor intr-un timp foarte scazut.
Conecttivitatea-wireless ultrarapid si bluetooth.
Tastatura este foarte intuitiva si permite tastarea precisa,iar touchpad-ul,foarte intuitiv si el,este compatibil cu gesturi multi-touch ca:zoom,scrolling.
In concluzie,un laptop care se dovedeste a fi foarte caitativ.
O alegere foarte inspirata care cu siguranta va va impresiona.
Acestea fiind spuse,recomand acest produs cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates