sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Televizor LED LG, 119 cm, Full HD, 47LB5610

LG 47LB5610 este un televizor foarte calitativ si accesibil ca pret ce se remarca in privinta claritatii imaginilor,acestea fiind afisate la o claritate uimitoare.
Are un design foarte modern si elegant,prezentand o constructie excelenta.
Diagonala mare de 119 cm il face perfect pentru amplasarea intr-o camera media-mare,continutul vizionat reprezentand un adevarat spectacol vizual de calitate.
Cu toate ca nu este un televizor smart,acesta vine cu functia de media player care permite redarea filmelor la o calitate extraordinara,in format hd.Este compatibil cu toate formatele disponibile,iar ca medii de stocare suporta hdd extern sau stick usb.
Imaginile sunt afisate de ecranul led full hd ,realizat folosind tehnologia IPS.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

   Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale produsului

Aceasta tehnologie prezinta un numar mare de avantaje.Aici regasim acuratetea excelenta a culorilor reproduse,nivele ridicate ale contrastului,scene in miscare reproduse cursiv si unghiuri de vizualizare foarte largi.
Procesorul de imagine triple xd engine asigura perfectiunea culorii,contrastului si a claritatii.Acesta se bazeaza pe algoritmi speciali de procesare si imbunatatire ai imaginii.
Alte caracteristici speciale ale imaginii:MCI 100,Active Noise Reduction,Dynamic Color Enhancer,Dynamic Clear White,Picture Wizzard III,Real Cinema 24p.
Asadar,o calitate extraordinara a tuturor imaginilor afisate care m-a impresionat.
Sunetul este redat prin difuzoarele stereo cu puterea totala de 20 de W.
Acestea produc un sunet foarte clar si puternic,fiind dotate cu tehnologiile:Dolby Digital,Virtual Surround si Clear Voice II.
Receptionarea canalelor este asigurata de tunerul de tip dvb-c/t integrat.Canalele se receptioneaza in format digital(sd si hd) fara necesitatea unui set-top-box extern,intreaga grila de programe a operatorului fiind disponibila.
Alte caracteristici:-consum energetic extrem de scazut,de numai 64W;
                              -greutate de 12.7 kg.
Conectitivitatea:porturi hdmi,scart,component,compozit,slot cam ci+,iesire audio optica si intrare usb.

In concluzie,acest televizor de la lg cu seria 47LB5610 reprezinta o alegere inspirata si de luat in calcul.La un pret asa de mic va veti alege cu un produs extrem de calitativ si modern,veti beneficia de o claritate umitoare a imaginilor.
Acestea fiind spuse,recomand cu incredere acest televizor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates