joi, 13 noiembrie 2014

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS 70912 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display Smart, Soft Opening, Alb

Peformanta,eficienta si calitate.Acestia sunt termenii care caracterizeaza aceasta masina de spalat,un produs extrem de calitativ ce ofera o functionalitate excelenta si rezultate pe masura asteptarilor.
O masina de spalat cu incarcare verticala, foarte aspectuoasa,cu design modern ce ocupa un spatiu redus in incapere.Ofera o capactate mare de incarcare a rufelor,de pana la 7 kg,excelenta pe partea de centrifugare,1200 rpm,vine cu un numar variat de programe si este extrem de economica din punct de vedere al resurselor consumate.
Programele-15 la numar;programe dedicate tesaturilor-bumbac,colorate,delicate,mix;eco-aqua eco,super eco;rapid de 15 minute si altele ca:spalare manuala,clatire intensiva.
Este o masina de spalat extrem de performanta,asigurand rezultate excelente in spalare chiar si la o temperatura mai scazuta,economisind astfel energie electrica.

                      Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete le produsului


Prin selectarea unui program 6th sense colors,rufele colorate vor fi splate extrem de bine,tesaturile fiind protejate,ciclul de spalare fiind optimizat in funcite de culorile setate.
Un program excelent pentru rufele mai putin murdare este cel ultrarapid,de 15 minute,cu rezultate foarte bune si resurse infime consumate.
Consumul energetic este extrem de scazut,aceasta masina de spalat fiind inclusa in clasa A+++ energetica cu un consum in ciclul standard de sub 1 kw,in ciclurile eco mult mai scazut.
Functia de programare intarziata permite setarea programului si inceprea acestuia in intervalul de timp favorabil noua.
Display-ul lcd este o componenta extrem de utila in dotarea masinii de spalat.Acesta afisaza informatii despre program,etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizarea programului.
Caracteristici speciale:sistem de siguranta impotriva copiilor.
Alte caracteristici:-dimensiuni-90x60x40 cm;
                              -greutate-69 kg;
                              -nivel al zgomotului produs-59 dB la spalare,76 dB la centrifugare.
In concluzie,o masina de spalat extrem de calitativa care cu siguranta merita achizitionata.Acestea fiind spuse,recomand cu incredere acest produs!

Masina de spalat rufe poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates