sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Samsung WF70F5E0W2W este o masina de spalat ingenioasa ce se remarca in prim plan prin tehnologia eco bubble,performantele furnizate la spalare fiind exceptionale,iar cantitatea de resurse consumate foarte mica.
Eco Bubble actioneaza in acest fel-un generator de bule dizolva detergentul si injecteaza aer,producand un strat bogat de spuma care patrunde adanc in tesaturi.Spalarea se va putea realiza astfel si la temperaturi mai scazute,performantele fiind la fel de bune comparativ cu un ciclu standard.Veti putea astfel economisi energie electrica cu pana la 70%.
Datorita clasei energetice A+++ din care aceasta face parte,consumul energetic va fi extrem de scazut,indiferent de alegerea facuta.In ciclul standard de 60 de grade consumul este de doar 0.8 kw,mult mai scazut in combinatie cu un program eco ce include eco bubble.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Se mai remarca prin capacitatea mare de incarcare,de pana la 7 kg.Veti putea incarca o cantitate mai mare de rufe,economisind astfel timp prin cat mai putine spalari.
Centrifugarea se realizeaza la 1200 rpm,apa din rufe fiind eliminata foarte eficient.
Samsung WF70F5E0W2W ne pune la dispozitie un numar variat de programe,aici regasindu-se:program bumbac,sintetice,spalare zilnica,super eco,anti pete,spalare rapida,baby care,lana,spalare manuala si altele.Pentru rufele cu un grad de murdarie mai ridicat avem optiunile de:presapalre,spalare intensiva si inmuiere.Eliminarea petelor nu va fi o problema,cele mai dificile pete fiind indepartate cu usurinta cu ajutorul programului dedicat care foloseste tehnologia eco bubble.
Tamburul de tip eco drum este foarte delicat cu rufele,impiedicand deteriorarea acestoara.
Printre functiile  si tehnologiile speciale disponibile in acest produs,regasim:autodiagnosticare,control supraincalzire,sistem detectare spuma,sistem de siguranta impotriva copiilor si memo al ultimului program.
Afisajul lcd ne ofera informatii referitoare la program,etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizare.
Alte caracteristici:nivel de zgomot-62 dB la spalare,76 dB la centrifugare;dimensiuni-85x60x55 cm;greutate 61 kg.
Designul-prezinta o realizare foarte moderna,eleganta si stilata care se caracterizeaza prin marginile curbate si panoul de control realizat in stilul touch of color.
In concluzie,Samsung WF70F5E0W2W se dovedeste a fi o masina de spalat foarte calitativa,cu performante excelente.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa achizitionati acest produs!

Masina de spalat rufe poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates