miercuri, 26 noiembrie 2014

Televizor Smart 3D LED LG, 119 cm, Full HD, 47LB671V

LG 47LB671V este un televizor extraordinar care va va surprinde din prima clipa.Un televizor de inalta calitate care se remarca printr-o serie de factori care il propulseaza in zona premium,fiind unul dintre cele mai bune produse disponibile pe piata la acest pret foarte accesibil.Se evidentiaza prin:claritatea imaginilor,sistemul de operare revolutionar,functiile avansate si designul foarte modern.Prin aceasta alegere veti avea garantia achizitionarii unui produs de calitate care vine de la o firma cu renume mondial pe piata de televizoare.
Pot afirma ca exceleaza la toate capitolele,doar puncte forte fiind legate de acesta.
Calitatea imaginilor este impresionanta,acest lucru datorandu-se ecranului IPS ce rezolutia full hd si a tehnologiilor speciale ale imaginii.Un ecran cu diagonala mare,de 119 cm care va aduce in casa o experienta vizuala incredibila,cat mai apropiata de cinema.
Printre caracteristicile si tehnologiile ale imaginii,regasim:Triple XD Engine;Active Noise Reduction;Dynamic Color Enhancer,MCI 700,Tru Color Generator si altele.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
    Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui produs

Multumita ecranului IPS,imagine vor fi reproduse fidel,culorile fiind redate cu acuratete la un nivel cat mai apropiat de realitate.Nivelul contrastului este foarte crescut,iar unghiurile de vizualizare sunt foarte mari.Din orice punct am privi vom beneficia de aceeasi calitate excelenta,unghiuri de viuzalizare de pana la 178 grade.
Scenele in miscare sunt redate fara neclaritati,asta datorita ratei mari de reimprospatare MCI 700.
Triple XD engine este procesorul de imbunatatire a imaginii,acesta oferind cele mai bune rezultate in privinta culorii,contrastului si claritatii imaginilor reproduse.
LG Cinema 3D este tehnologia pasiva folosita in redarea imaginilor tridimensionale,o experienta incredibila carem-a impresionat.
Pe partea audio LG 47LB671V vine cu difuzoare stereo ce produc un sunet extrem de clar si puternic,o experienta tridimensionala in filme,puterea totala fiind de 24W.Regasim aici tehnologiile:dts,dolby,dts,virtual surround,clear voice,etc.
Functiile smart-web OS este noul sistem de operare al celor de la LG,acesta fiind caracterizat de usurinta in utilizare,un meniu foarte intuitiv si usor de accesat.
Cele mai populare aplicatii le gasim preinstalate in meniu,alte aplicatii vor putea fi descarcate accesand LG stoare.
Prin functia de media player vom putea reda filme la calitate full hd,muzica si poze,toate formatele fiind suportate.
Receptionarea canalelor tv se face prin tunerul digital(dvb-c/t2/s2),canale digitale si hd la o calitate excelenta.
Conectivitatea include:wifi,rj-45,hdmi,scart,component,compozit,scart,slot ci+ si intrari usb.
Alte caracteristici:putetre consumata 48 de W,greutate 13.2 kg.
Per total,un televizor exceptional si extrem de calitativ pe care vi-l recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates