marți, 11 noiembrie 2014

Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat foarte accesibile ca pret,dar care sa respecte principiile unui produs calitativ,atunci Heinner HWM-6010 este alegerea perfecta.
O masina de spalat foarte accesibila care vine cu o serie de caracteristici foarte interesante.
Pe langa faptul ca este accesibila,aceasta se dovedeste a fi si foarte performanta,rezultatele obtinute fiind foarte bune.
Rufele vor fi spalate excelent,si cele mai dificile pete fiind eleiminate,rezultatele fiind extraordinare,rufe curate,impecabile.
Daca intram in specificatii tehnice vom regasi aici: o capacitate de incarcare a rufelor foarte mare,de pana la 6 kg,o centrifugare la 1000 rpm,clasa A+ in ceea ce priveste consumul energetic,extrem de economica.

       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui produs

               Aici un pret foarte bun pnetru aceasta masina de spalat

Are un aspect foarte placut,un design elegant,fiind realizata din materiale de calitate si durabile.Astfel,cuva este realizata din inox,tamburul din polipropilena,iar cadrul dintr-un metal foarte rezistent,cu durabilitate mare in timp.
In ceea ce priveste dimensiunile este destul de compacta,85x59.5x47 cm.
Programele-include o gama variata de programe,15 la numar.Programe economice,speciale si dedicate tesaturilor,toate din cele enumerate le avem puse la dispozitie.Putem alege intre:bumbac,lana,sintetice,delicate,time rapid de 15 minute,eco,etc.
Functii si tehnologii speciale integrate in acest produs:sistem electronic de control al balansului,sistem detectare spuma si sistem siguranta impotriva copiilor.
O functie foarte utila pusa la dispozitie este cea de programare intarziata care permite setarea programului si pornirea acestuia in timpul setat de catre noi.

In concluzie,o masina de spalat care isi dovedeste calitatile excelente.
Exemlpul perfect al unui produs calitativ si ieftin.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere aceasta masina de spalat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates