miercuri, 19 noiembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/NB, Electric, Clasa A, 12 functii, Grill, Timer, 65 l, Autocuratare Catalitica, Cristal Negru Antiamprenta + Plita incorporabila Whirlpool AKM403NB, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Sticla Neagra

Aceasta este o prezentare a unui pachet promotional ce include cuptor incorporabil si plita ,electrocasnice de cea mai buna calitate fabricate de whirpool,producator renumit pe piata de electrocasnice.Avantajul achizitionarii la pachet este pretul mai scazut,in cazul de fata cu cateva sute de lei.Iar la acest pret produsele sunt foarte calitative din toate punctele de vedere.Acestea au un design modern si vine cu o serie de caracteristici foarte bune.


                   Aici un pret foarte bun pentru acest pachet promtional

Cuptorul se remarca prin functiile variate puse la dispozitie,eficienta energetica,puterea la coacere,dar si prin autocuratarea catalitica.
Avem la dispozitie un numar de 12 functii,acestea fiind:incalzire rapida,decongelare,mentinere cald,maxi cooking,incalizre inferiorara,incalzire superioara,incalzire inferioara+superioara,gatire cu convectie,grill,program special pentru pizza.
Capacitatea mare a cuptorului,de 60 de litri permite gatirea simultana a mai multor preparate,pe mai multe nivele.Ventilatorul asigura gatirea uniforma,iar mirosurile nu se vor amesteca
Consumul de curent este foarte scazut,acest cuptor fiind inclus in clasa A energetica,consumul mediu fiind de 900 de W pe ora.Puterea mare de 3650W asigura rezultate excelente in coacere.
Autocuratarea catalitica-peretii catalitici absorb murdaria si depunerile din timpul gatirii,cuptorul mentinandu-se in permanenta curat.
Afisajul led si controlul electronic va ajuta sa alegeti cu usurinta programele si sa setati timpul.Timerul va afisa timpul ramas pana la finalizare.
Accesorii incluse:3 tavi de coacere si un gratar telescopic.

        Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestor produse
Plita este cu alimentare pe gaz si include 4 arzatoare de dimeniuni diferite,puterea totala fiind de 7300w.Gratarele sunt realizate din fonta,fiind foarte rezistente.
Caracteristici speciale-aprindere electrica si sistem de siguranta impotriva scurgerilot de gaz.

In concluzie,o alegere foarte buna veti face daca veti achizitiona aceste produse.Va veti dota bucataria cu electrocasnice de cea mai buna calitate.
Va recomand cu incredere acest pachet promotional!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates