miercuri, 12 noiembrie 2014

Televizor Smart LED Panasonic Viera TX-32AS520E, 80cm, HD

Panasonic TX-32AS520E face parte din noua gama de televizoare a producatorului japonez,aducand o serie de functii si caracteristici noi.
Un televizor extrem de calitativ ce ofera o functionalitate smart avansata si calitate a imaginilor exceptionala.
Are un design ultra-modern,avand o constructie care prezinta o rama foarte subtire si un suport de masa elegant.Este foarte usor de tansportat,avand o greutate de numai 5.5 kg.
Imaginea:ecranul cu diagonala de 80 de cm si rezolutie hd va reda imaginile la o claritate uimitoare.
Avem aici tehnologii speciale ca:backlight blinking si motion rate 100 hz benefice in reproducerea cursiva si fara neclaritati a scenelor in miscare;high contrast-contrast dinamic foarte crescut si content optimizer.
Culorile arata foarte natural si ies in evidenta,in timp ce contrastul crescut asigura reproducerea imaginilor la calitatea la care au fost produse.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo cu puterea de 10W cu tehnologia V-Audio.Acestea produc un sunet realist care se caracterizeaza prin precizie,claritate si putere.
Prin functiile smart avem acces la o gama larga de continut si aplicatii.Prin portalul my home screen putem accesa magazinul de aplicatii,browserul web si aplicatiile preferate.Vom putea partaja continutul prin intermediul DLNA sau oglindi ecranul unui dispozitiv smart.
Functia de media player permite redarea filmelor la calitate hd prin intermediul partajarii locale sau cu ajutorul unui mediu extern de stocare.Toate foarmatele video si audio sunt suportate.Iau aici ca exemplu fisiere mkv cu imagine mpeg-4 h.264,sunet dts si subtitrare srt.
Receptionarea canalelor este asigurata de tunerul intern dvb-c/t,realizandu-se la calitate digitala hd.
Toate grila de canale a operatorului poate fi receptionata,chiar si cele criptate daca veti introduce in slotul ci+ un modul cam.
Conectivitatea include:acces la retea prin wireless sau rj-45(lan),porturi hdmi,component scart,slot ci+,iesire audio si intrare usb.

In concluzie,un televizor foarte calitativ care isi merita banii.Foarte accesibil ca pret si excelent ca si functionalitate.
Acestea fiind spuse,recomand acest produs cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates