luni, 17 noiembrie 2014

Televizor Smart 3D curbat LED Samsung 55HU8500, 138 cm, Ultra HD

Daca v-ati hotarat sa achizitionati un televizor de calitate,foarte avansat in privinta functiilor si excelent in privinta calitatii imaginilor,atunci un model de la Samsung este alegerea perfecta.
Televizoarele cu ecranul curbat au devenit din ce in ce mai populare pe piata,asta datorita experientei vizuale mai intensa pe care acestea o ofera,un camp de vizualizare largit si cadre cu profunzime mai mare ce creaza un efect tridimensional.
Aceasta este o prezentare a modelului de la samsung cu seria 55HU8500,unul dintre cele mai perfromante televizoare disponibile momentan pe piata ce ofera o calitate a imaginilor de neegalat,un adevarat spectacol vizual la cea mai inalta calitate.
Are un design foarte modern si elegant ce se remarca prin rama ultrasubtire care scoate in evienta imaginea,realizat din materiale premium,mai exact aluminiu, de cea mai buna calitate.
In ceea ce priveste functiile smart,acestea sunt foarte avansate,oferind acces la o gama larga de aplicatii si continut multimedia.

                    Aici un pret foarte bun pentru acest televizor calitativ
     Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui televizor

Imaginea-ecranul de 138 cm al televizorului Samsung 55HU8500 cu rezolutia 4k va reproduce imaginile la o claritate uimitorare,extraordinara din toate punctele de vedere.Culorile arata foarte naturale si pline de viata,tonurile sunt redate excelent,in timp ce nivelul contrastului este foarte crescut.
Regasim aici tehnologiile speciale ale imaginii:color brilliance,mega dcr,wide color enhancer plus,clear motion rate 1200 Hz,precision black si pur color.
Prin tehnologia  clear motion rate 1200 Hz intelegem o rata mare de reimprospatare,benefica scenelor rapide,in miscare,acestea fiind reproduse extrem de clar si fara neclaritati.
Color brilliance si pur color ne ofera cele mai naturale culori,reproduse cu acuratete maxima la un nivel ce atinge excelenta.
Datorita contrastului ridicat,Precision Black ofera cel mai bun nivel de negru,scenele intunecate fiind pline de viata,redate la o claritate uimitoare.
UHD upscaling este o tehnologie speciala ce imbunatateste calitatea imaginilor ce au rezolutia nativa mai mica de 4k,rezultatul fiind imagini mai clare decat originalul.
Asadar,o claritate excelenta a imaginilor care va va impresiona.
Sunetul este redat prin sistemul audio integrat de tip front firing+new waveguide cu puterea de 60 de W.Acestea reproduc un spectru foarte larg de frecvente,un sunet foarte echilibrat pe partea de joase,medii si inalte.Regasim aici tehnologiile:dolby,dts si 3d sound.
Functiile smart:prin portalul smart hub vom putea accesa o gama larga de aplicatii din toate categoriile,browserul web,continut video,social tv,convorbiri video prin skype si altele.
Prin functia de partajare continutul de pe alte dispozitive smart va putea fi redat pe ecranul televizorului.
Filmele in format 4k vor putea fi redate prin intermediul functiei de media player care asigura compatibilitate cu toate formatele media.
Alte caracteristici smart;control intuitiv prin gesturi,control vocal sau cu ajutorul telecomenzii smart cu touchpad;procesorul quad core asigura super viteza in lucru si posibilitatea utilizarii in multitasking.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tunerul integrat dvb-t/c/s2,canalele fiind receptionate in mod digital si hd(1080i sau 2160i).
Conectivitatea-la retea prin wireless sau rj-45(lan);
                       -porutri hdmi,iesire audio,intrare usb;
                       -slot cam ci+ pentru receptionarea canalelor criptate.
In concluzie,acest televizor de la Samsung se dovedeste a fi foarte calitativ,o investitie care cu adevarat merita prin prisma tuturor caracteristicilor,functiilor si calitatii impresionante a imaginilor pe care acesta le ofera.
Acesetea fiind spuse,va recomand cu incredere sa achizitionati acest produs!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates