sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Televizor LED Toshiba 29P1300DG, 72 cm, HD

Atunci cand vine vorba de televizoare foarte accesibile ca pret,una dintre cele mai bune alegeri o reprezinta Toshiba 29P1300DG.Un televizor cu diagonala medie a ecranului care se remarca prin design si prin calitatea imaginilor.
Are o constructie foarte moderna care iese in evidenta prin rama subtire si lucioasa si suportul de masa elegant.Foarte compact si in ceea ce priveste dimensiunile,avand o grosime de doar 4 cm si o greutate de 4,3 kg.
Claritatea imaginilor afisate este excelenta,acest lucru datorandu-se ecranului cu rezolutie hd de 1366x768 si a tehnologiilor speciale care il insotesc.
Procesorul de regza engine este menit sa imbunatateasca calitatea imaginilor,acesta fiind bazat pe algoritmi speciali care analizeaza si imbunatatesc,rezultatele fiind excelente.
Contrast Booster imbunatateste contrastul fara a altera calitatea imaginilor reproduse.Un contrast dinamic de 12000:1 ce asigura un nivel al negrului foarte bun.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
   Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui televizor

Culorile arata foarte naturale,cat mai apropiate de realitate,fiind redate cu o acuratete foarte buna.
Alte caracteristici:luminozitate de 200 cd/mp,unghiuri de vizualizare de pana la 178 grade.
Per total, reuseste sa impresioneze la acest captiol,calitatea imaginilor fiind surprinzator de buna,mai ales cand ne gandim la pretul acestui produs.
Sunetul este redat prin difuzoarele stereo cu puterea de 16 W la o claritate excelenta ce se caracterizeaza prin putere si precizie.
Receptionarea canalelor se realizeaza prin tunerul integrat care,din pacate este analog.Pentru a beneficia de canale hd si digitale va recomand sa achizitionati de la operatorul dumneavoastra un decodor hd.
Conectivitatea:regasim aici cate un port hdmi si unul compozit.Pentru a beneficia de semnale de inalta definitie este recomandat sa utilizati intrarea hdmi.
In concluzie,un televizor care merita sa-l achizitionati si care vi-l recomand cu incredere,o alegere de care cu siguranta veti fi multumit sau mai bine zis impresionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates