joi, 27 noiembrie 2014

Laptop Asus X551MAV-SX299D cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core N2830, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

Asus X551MAV-SX299D este unul dintre cele mai accesibile laptopuri de pe piata,reusind sa se ridice la un nivel de performanta decent,nici un alt laptop din aceasta clasa de pret reusind sa atinga nivelul pe care acesta il atinge.
Un laptop foarte calitativ,perfect pentru utilizarea in activitati multimedia si office.
Se remarca prin designul foarte modern si componentele de calitate integrate.
Regasim aici o configuratie ce include:
-procesor intel celeron dual core ce ruleaza la viteza de 2160 mhz, 1 MB cache,tehnologie 22 nm;
-placa video integrata intel hd graphics;
-4 gb de ram ddr 3 cu frecventa de 1333 mhz;
-hdd cu capacitatea de stocare de 500 de gb.
O configuratie hardware decenta cu ajutorul careia veti duce la bun sfarsit activitatile de zi cu zi,viteza de lucru fiind foarte buna.

                  Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Display-ul de tip led cu rezolutia hd de 1366x768 va afisa imaginile la o claritate foarte buna,acestea fiind reproduse cu o acuratete foarte buna.
Acumulatorul cu 3 celule asigura o autonomie de lucru destul de buna,in medie de 4 ore de utilizare in functie de activitati.
Partea multimedia include:unitate dvd-rw,difuzoare,camera web,microfon si cititor carduri.
Sunetul este produs de difuzoarele ce includ tehnologia sonic master la o claritate foarte buna,sunete clare,precise si puternice.
Porturile-regasim aici:usb,hdmi,vga,iesire audio si rj-45.Conectivitatea la retea este realizata prin wireless;intre dispozitive media prin bluetooth.
Transferul fisierelor se realizeaza la o viteza foarte ridicata,asta datorita portului usb de tip 3.0.
Controlul se realizeaza foarte intuitiv si precis,asta datorita touchpad-ului si a tastaturii de inalta caltate,randamentul in activitati office fiind foarte ridicat.
Are un aspect foarte elegant ce se remarca prin calitatea constructiei,carcasa fiind realizata din plastic cu textura mata,iar marginile fiind rotunkite.Este foarte compact si portabil,cantarind doar 2.15 kg.

In concluzie,Asus X551MAV se dovedeste a fi un laptop foarte calitativ,cu performante bune in majoritatea activitatilor.
Acestea fiind spuse-vi-l recomand cu incredere!

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates