sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Laptop Lenovo IdeaPad G50-70 cu procesor Intel® Pentium® Dual-Core™ 3558U 1.70GHz, 4GB, 1TB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

Daca sunteti in cautatrea unui laptop foarta accesibil ca pret care sa va ofere performante satisfacatoare in activitati office si multimedia,atunci Lenovo G50-70 este alegerea perfecta.
Un laptop care se remarca in principal prin pretul foarte scazut la care este comercializat,componentele integrate performante si aspectul foarte modern si elegant.
O configuratie decenta ce include componente de calitate.
Regasim aici:
-procesor intel pentium dual core 3558u ce ruleaza la o frecventa de 1700 mhz,2mb cache,tehnologie 22 nm;un procesor foarte rapid care face fata cu usurinta in majoritatea task-urilor si activitatilor de zi cu zi;
-placa video integrata intel hd graphics;filmele hd pot fi redate perfect;jocurile mai putin pretentioase pot fi rulate fara probleme la un nivel grafic mediu(ex. fifa);
-4 gb de memorie ram ddr 3,1600 mhz;

                         Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
             Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale produsului

-hdd cu capacitatea de 1 TB;acesta va permite sa stocati foarte multe fisiere-sute de filme,mii de melodii jocuri si programe,lipsa spatiului nu va fi niciodata o problema.
Prezinta un design foarte elegant,carcasa fiind realizata din plastic foarte rezistent cu textura mata,placuta la atingere,este foarte portabil si subtire,avand o greutate de doar 2.5 kg si 25 mm grosime.
Vine cu un display led glare(antireflexii) cu rezolutie hd,imaginile afisate fiind foarte clare,unghiurile de vizualizare destul de bune,tipice unui ecran de tip tn.Nivelul contrastului este foarte bun,de 470:1,superior altor modele.Culorile sunt reproduse cu o acuratete foarte buna.O calitate excelenta a imaginilor
Tastatura de tip accutype este foarte intuitiva,permite tastarea precisa si rapida in activitati office.Touchpad-ul are ca functii speciale suportul pentru gesturi multitouch ca scrooling sau zoom.
Autonomia-acumulatorul cu 4 celule furnizeaza o autonomie foarte buna,de pana la 5 ore.Acest lucru se datoreaza si componentelor,foarte eonomice din punct de vedere energetic.
Partea multimedia-unitate dvd-rw,camera web,microfon,cititor carduri si difuzoare.
Difuzoarele stereo cu tehnologia dolby advanced audio reproduc sunetele foarte filel,la o claritate foarte buna.
Conectivitatea-la retea prin wireless,intre dispozitive prin bluetooth,porturi hdmi,vga,iesire audio,rj-45 si 3 intrari usb.
Per total,un laptop care reuseste sa impresioneze prin performantele excelente oferite si pretul foarte scazut la care este comercializat.
O achizitie care cu adevarat merita.
Recomand cu incredere acest produs!

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la:Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates