marți, 25 noiembrie 2014

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Samsung este producatorul cu cea mai diversificata gama de produse disponibile pe piata.Pe langa produsele electronice la care acestia sunt renumiti,si electrocasnicele reprezinta un domeniu la care acest producator exceleaza,avand o experienta care se intinde pe cativa zeci de ani.
Aceasta este o prezentare a combinei frigorifice RB29FERNDSA.
O combina frigorifica care se face remarcata prin calitatea constructiei,design,capacitatea de depozitare si sistemul de racire.
Pe partea de racire vine cu sistemul full no frost,mai multe avantaje fiind atribuite acestuia.Deoarece racirea se face pe curenti de aer(sistem multiflow),alimentele vor fi pastrate in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat,temperatura se va pastra constanta in permanenta,iar congelatorul nu va fi afectat de depunerile de gheata.
In ceea ce priveste spatiul,avem la dispozitie o capacitate neta de 290 de litri.

             Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                 Aici specificatiile tehnice complete ale produsului

Frigiderul are capacitatea de 192 litri,fiind impartit pe 3 rafturi,cutie legume/fructe,3 suporti pe usa,in timp ce congelatorul include 3 compartimente,cu glisare usoara sau deschidere completa.
Atat frigiderul,cat si congelatorul beneficiaza de o compartimentare ingenioasa,astfel incat spatiul sa fie cat mai eficient utilizat si maximizat.
Compresorul cu inversor digital inclus pe Samsung RB29FERNDSA este foarte economic din punct de vedere al energiei consumate si foarte durabil in timp,cu o durata estimata de functionare din partea producatorului de minim 10 ani.
Consumul de curent este foarte scazut,clasa A+,272 kw/an.
Functii speciale-super congelare,avertizare usa deschisa.
Alte caracteristici de natura tehnica-autonomie fara curent de pana la 20 de ore,nivel al zgomotului produs 39 dB.
In concluzie,o combina frigorifica foarte calitativa care merita achizitionata,un produs excelent pe care vi-l recomand cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates