duminică, 23 noiembrie 2014

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, 3 Temperaturi de spalare, Inox

Whirpool ADP 500 IX este una dintre cele mai performante masini de spalat vase dispoibile pe piata,aceasta remarcandu-se prin capaitatea mare de incarcare,varietatea de programe disponibile,tehnologiile avansate folosite la spalare si prin aspectul foarte modern.
Foarte economica si din punct de vedere energetic cu un consum la spalare extrem de scazut.Fiind inclusa in clasa A++,aceasta se lauda cu un consum de doar 920W in ciclul standard,mai scazut in ciclurile rapide sau eco.
Un consum de resurse estimat pe an al masinii de spalat vase Whirpool ADP 500 IX ar fi de 261 kw energie electrica,2800 litri de apa.
Are un dsign foarte modern,fiind realizata din inox,material premium, foarte calitativ ce ii confera o nota de eleganta aparte.Este si foarte compacta,dimensiunile acesteia fiind de 60x60 cm,ocupand un spatiu redus acolo un de va fi amplasata.
O masina de spalat foarte spatioasa ce permite incarcarea a pana 13 seturi de vase.
Avem la dispozitie o gama de 9 programe,o alegere bazata in functie de gradul de murdarie al vaselor,incarcatura,timp si resurse alcocate spalarii.
Asadar,regasim aici:program eco,fast&daily,rapid,glass,hygene,steam,dual wash,intensive si 6th sense power clean.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase
   Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestei masini de spalat vase

Eco-program extrem de economic raportat la resursele consumate;ideal pentru vase mai putin murdare.
Rapid-program de doar 30 de minute ce permite incarcarea completa;recomandat tot pentru vase mai putin murdare.
Steam-curatare cu aburi,pentru vase foarte murdare;
Intensiv-utilizeza o cantitate mai mare de apa,spalarea fiind realizata la temperatura de 70 de grade pentru a inlatura murdaria din vasele de dimensiuni mari.
6th sense powerclean-program special ce detecteaza gradul de murdarie al vaselor si ajusteaza anumiti parametri ai ciclului,rezultatele fiind excelente.Acesta reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.
In functie de programul ales,vasele vor fi spalate la temperatura de 30,50 sau 70 de grade.
Datorita tehologiei power clean incluse in Whirpool ADP 500 IX,vom putea spala la acelasi ciclu o cantitate mai mare de vase,economisind astfel timp si resurse.
Display-ul led ne ofera informatii despre timpul ramas,astfel vom sti cu exactitate cat mai avem de asteptat paa la finalizarea programului
Alte caracteristici:nivel zgomot 44 dB,greutate 51 kg.
In concluzie,o masina de spalat exceptionala cu ajutorul careia veti obtine cele mai bune rezultate in spalarea vaselor.Un produs premium care merita achizitionat.Vi-l recomand si dumneavoastra cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates