vineri, 20 noiembrie 2015

Televizor Panasonic TX-55CX400E - REVIEW

Televizoarele de ultima generatie au imbunatatit semnificativ experienta de vizionare, oferind imagini mai clare, cu adevarat impresionante. Cei de la Panasonic au lansat anul acesta televizoare cu rezolutii inalte, echipate cu tehnologii superioare, capabile sa ofere imagini extraordinare.

Panasonic TX55CX400E este unul dintre cele mai atractive televizoare ale generatiei actuale, remarcandu-se datorita performantelor exceptionale la nivel de imagine. Acesta reda imagini de 4 ori mai detaliate, fiind un televizor 4K echipat cu o serie de caracteristici superioare. Televizorul ofera imagini clare, detaliate, asigurand conditiile ideale de vizionare pentru continutul provenit din surse de calitate. Actualul model este foarte bine dotat, oferind acces la aplicatiile smart, dar si la functia de media player. Disponibil la un pret rezonabil, in raport bun cu dotarile si diagonala, televizorul Panasonic este ideal pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de o experienta de vizionare si multimedia de calitate.

                         Aici un pret foarte bun pentru televizorul Panasonic
                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul ofera imagini cu adevarat impresionante, fiind inzestrat cu un ecran de rezolutie inalta ce ofera detalii impecabile. Ecranul de rezolutie inalta ofera mult mai multe detalii, afisand imaginile la incredibila rezolutie Ultra HD 4K de 3840 x 2160. Acesta dispune de nu mai putin de 8 milioane de pixeli, avand de 4 ori mai multi pixeli in comparatie cu un ecran Full HD. Dar, rezolutia nu este singurul aspect care conteaza.

Din fericire, televizorul exceleaza si la celelalte aspecte, oferind imagini clare, extrem de detaliate, culori naturale, dar si o rata a contrastului ridicata. Actualul model dispune de tehnologii superioare, capabile sa imbunatateasca toate aspectele imaginii, de aici si aceste rezultate impresionante. Televizorul Panasonic ofera asadar o experienta de vizionare de calitate, avand performante exceptionale la nivel de imagine.

Avand o diagonala generoasa, televizorul se va integra la perfectie in sufrageria dumneavoastra. Ecranul de 139 de cm este incadrat de o rama foarte ingusta ce ofera un aspect minimalist. Televizorul este foarte bine finisat, avand calitatea constructiei este excelenta. Actualul model se remarca prin mai multe aspecte, oferind imagini impresionante, un sunet de calitate, dar si o experienta multimedia captivanta.

Imaginile sunt completate de un sunet de calitate, asigurat de difuzoarele integrate. Difuzoarele sunt stereo, avand puterea de 2 x 10 W, o putere decenta si absolut suficienta. Sistemul audio este echipat cu tehnologia Dolby Digital Plus, oferind un sunet perfect in filme.

Televizorul ofera acces si la aplicatiile smart, oferind o experienta multimedia foarte captivanta. Disponibile sunt aplicatiile esentiale, populare, creeate speciale pentru ecranul de dimensiuni generoase. Actualul model este echipat si cu functia de media player, fiind capabil sa redea continutul de rezolutie inalta disponibil pe o memorie USB externa. Tunerul integrat este digital, receptionand la perfectie canalele SD si HD disponibile pe reteaua de cablu.
Televizorul sta bine si pe partea de conectivitate, integrand mai multe port-uri speciale. Port-urile HDMI 2.0 ii permit televizorului sa receptioneze semnalele necomprimate la rezolutii foarte inalte.

Panasonic TX-55CX400E este asadar un televizor impresionant ce beneficiaza de cele mai noi standarde la nivel de imagine, oferind o experienta de vizionare de calitate, cu adevarat remarcabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates