miercuri, 4 noiembrie 2015

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W - REVIEW

Combina frigorifica este aparatul electrocasnic cu o utilitate desavarsita in locuinta dumneavoastra. O combina de calitate va asigura pastrarea alimentelor in conditii optime pe toata perioada, fiind indicat sa alegeti un model care sa respecte principiile calitatii si ale fiabilitatii.

Daca dispuneti de un buget mediu, va recomand sa alegeti modelul Whirlpool BLF 9121 W dotat cu tehnologia 6th sense. Aceasta combina frigorifica avantajoasa se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, fiind eleganta, dar si performanta. Performanta prin prisma faptului ca este dotata cu tehnologii de inalta clasa, asigurand un climat optim pentru depozitarea alimentelor. Eleganta datorita design-ului inovator. Disponibila la un pret accesibil, combina frigorifica Whirlpool merita achizitionata cu siguranta, reprezentand o alegere foarte avantajoasa.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Combina frigorifica prezinta o constructie stilata, fiind realizata pe culoarea alba. Aceasta se dovedeste a fi foarte eleganta, avand un design inovator, proiectat perfect de catre cei de la Whirlpool. Combina este realizata la dimensiunile standard, avand o latime de 59.5 cm si o adancime de 65.5 cm. Deoarece are o capacitate generoasa, aceasta este destul de inalta, avand o inaltime de 201 cm. Deschiderea este standard, realizandu-se pe partea dreapta. Manerele sunt integrate, fiind dispuse pe orizontala.
Avand o capacitate de 369 de litri, Whirlpool BLF 9121 W va raspunde cerintelor adresate de o familie mai numeroasa. Aceasta este foarte incapatoare, mentinand alimentele in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Combina este alcatuita din 2 compartimente, avand frigiderul dispus in partea superioara. Capacitatea frigiderului este de 258 de litri, compartimentarea fiind foarte bine realizata. Cele 5 rafturi asigura un spatiu generos de stocare, fiind disponibile si 4 suporturi, dar si un sertar pentru legume/fructe. Frigiderul dispune si de iluminare interioara, integrand si un termostat reglabil ce permite setarea temperaturilor.
Congelatorul are o capacitate de 111 litri, avand la interior 3 sertare glisante.

Pentru a asigura racirea, combina utilizeaza un sistem static. In timp ce frigiderul are un sistem automat de dezghetare, congelatorul necesita decongelarea manuala la anumite intervale de timp. Capacitatea de inghetare a congelatorului este destul de buna, aceasta fiind de 5 kg/24 ore.
Performantele la racire sunt foarte bune, aspect atribuit tehnologiei 6th sense. Aceasta tehnologie utilizeaza senzori speciali, asigurand temperaturi constante, dar si o umiditate optima. 6th sense restabileste temperaturile intr-un timp extrem de scurt, mentinand alimentele proaspete si in conditii perfecte pe toata perioada de pastrare.

Combina frigorifica este si foarte eficienta, avand un consum care nu implica costuri ridicate la factura de electricitate. Consumul anual este de 321 kWh, aceasta fiind inclusa in clasa A+ energetica. Combina este si foarte silentioasa, producand un zgomot de doar 38 de dB.

Whirlpool BLF 9121 W este asadar o combina frigorifica de calitate, cu un raport calitate pret favorabil. Disponibila la un pret avatajos, aceasta este eficienta, performanta, avand o capacitate generoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates