marți, 3 noiembrie 2015

Frigider Beko RDSA310M20X - REVIEW

Foarte multi utilizatori se declara mulumiti de aparatele electrocasnice ale producatorului Beko.
Electrocasnicele Beko sunt atat de bine clasate deoarece ofera calitate la preturi rezonabile. Pentru utilizatorul cu buget limitat, foarte important este raportul calitate pret al unui produs electrocasnic.

Articolul de astazi are ca scop prezentarea aparatului Frigorific Beko RDSA310M20X, disponibil in stocurile magazinelor la un pret foarte avantajos. Acest frigider ieftin cu raport calitate pret favorabil este ideal pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un aparat care sa mentina alimentele in conditii optime pe toata perioada de pastrare. Frigiderul are o capacitate decenta, prezinta o compartimentare perfecta, ofera o eficienta inalta, avand un design elegant. Alegerea este una inspirata, frigiderul Beko integrandu-se perfect in bucataria dumneavoastra.

Aici un pret bun pentru acest frigider BEKO

Avand o capacitate generoasa (de 306 litri), frigiderul raspunde cerintelor unei familii mai numeroase. Acesta asigura conditii optime de depozitare, fiind foarte bine compartimentat. Frigiderul dispune de 2 compartimente separate, avand congelatorul dispus in partea superioara, respectiv partea de frigider dispusa in partea inferioara. Compartimentul de frigider are un volum de 237 de litri, integrand 4 rafturi, 4 suporturi, 1 sertar legume/fructe si 1 suport sticle. Rafturile sunt ajustabile, oferind posibilitatea de stocare si a alimentelor mai voluminoase. Congelatorul are un volum de 69 de litri, fiind echipat cu un singur raft. Compartimentarea eficienta a spatiului este un aspect benefic, frigiderul de 306 litri dovedindu-se a fi suficient de incapator in orice situatie.
Beko RDSA310M20X este comstruit la dimensiunile standard de 59.5 x 60 cm, avand inaltimea de 175.4 cm. Acesta se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, fiind si foarte elegant pe de alta parte. Frigiderul este alcatuit din inox antiamprenta, avand finisaje stilate. Deschiderea se realizeaza pe partea dreapta, manerele fiind dispuse pe orizontala. Frigiderul beneficiaza si de iluminare interioara, integrand si un termostat reglabil ce permite ajustarea temperaturilor interioare.
Acesta beneficiaza si de un sistem antibacterian, avand garniturile tratate cu o substanta speciala.

Sistemul de racire static ofera performante satisfacatoare, singurul dezavantaj al acestei tehnologii fiind reprezentat de nevoia de decongelare manuala. Alimentele sunt pastrate in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat, frigiderul asigurand un climat perfect, benefic pentru alimente. Umiditatea este optima, temperaturile fiind distribuite perfect in cele doua compartimente.

Eficienta este excelenta, frigiderul fiind inclus in clasa A+ energetica. Consumul aparatului este destul de redus, cei 265 de kW consumati anual impicand un cost redus la factura de electricitate.
Nivelul de zgomot este de 42 dB, frigiderul fiind mai silentios in comparatie cu alte aparate electrocasnice. Autonomia fara curent este de pana la 19 ore, timp in care temperatura este mentinuta la valori reduse.

Beko RDSA310M20X este asadar un frigider de calitate, cu performante de racire foarte satisfacatoare. Fiind incadrat intr-o clasa energetica superioara, avand o capacitate mare de stocare si o compartimentare bine realizata, acesta se dovedeste a fi ideal pentru locuinta dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates