luni, 9 noiembrie 2015

Televizor LED Smart, 139 cm, Philips 55PUH4900/88, 4K Ultra HD

Un aspect important care defineste performantele unui televizor este rezolutia. Cele mai recente televizoare afiseaza imaginile la rezolutii inalte, fiind capabile sa ofere o experienta de vizionare de calitate. In ultimii ani, rezolutia Full HD a fost un standard de performanta, fiind utilizata pe majoritatea televizoarelor lansate. In momentul de fata, televizoarele beneficiaza de rezolutii si mai inalte, o parte dintre modelele recent lansate afisand imaginile la o rezolutie de 4 ori mai inalta.

Cei de la Philips au lansat in anul 2015 televizoare Ultra HD cu 8 milioane de pixeli, capabile sa ofere imagini cu adevarat remacabile. La preturi destul de avantajoase, televizoarele Philips din noua generatie se dovdedesc ideale pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de o experienta de calitate.
Philips 55PUH4900/88 este unul dintre cele mai atractive televizoare entry-level incluse in noua generatie. Acest televizor 4K cu performante excelente la nivel de imagine poate oferi pe de alta parte si accesul la aplicatiile inteligente, fiind un model remarcabil atat datorita performantelor, cat si datorita functiilor. Disponibil la un pret rezonabil, actualul model merita cu siguranta luat in considerare.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor Philips
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul Philips cu siguranta impresioneaza atunci cand vine vorba de imagine, oferind o experienta de vizionare de calitate care va multumi si persoanele mai pretentioase. Fiind un televizor 4K, Philips 55PUH4900/88 are o rezolutie foarte ridicata, avand nu mai putin de 8 milioane de pixeli. Rezolutia Ultra HD de 3840 x 2160 este de 4 ori mai ridicata (in comparatie cu rezolutia unui televizor Full HD), imaginile afisate fiind prin urmare extrem de clare si reproduse cu fidelitate.

Televizorul beneficiaza si de o tehnologie speciala de upscaling, asigurand imagini impecabile chiar si atunci cand sursa are o calitate inferioara. Performantele video sunt excelente, fapt datorat tehnologiilor: Pixel Plus Ultra HD, 400 Hz Perfect Motion Rate si Micro Dimming. Pixel Plus optimizeaza calitatea imaginilor, fiind o tehnologie superioara care imbunatateste semnificativ performantele video ale televizorului. Micro Dimming analizeaza imaginea in multiple zone, asigurand un contrast ridicat in orice situaite. Imaginile redate de televizorul Philips sunt asadar impecabile, filmele sau programele TV fiind afisate la cea mai inalta claritate, experienta de vizionare rezultata fiind una cu adevarat impresionanta.

Televizorul ofera si o experienta multimedia captivanta, fiind un model smart dotat cu aplicatii si functii speciale. Actualul model ofera accesul la internet, implicit la o gama larga de aplicatii, fiind echipat si cu functia de media player. Media player-ul ii permite televizorului sa redea continutul multimedia (filme, muzica si poze) disponibil pe o memorie USB externa.

Acesta integreaza si mai multi conectori, oferind numeroase posibilitati de conectare la dispozitivele aflate in imprejurare. Prin intermediul HDMI, televizorul poate receptiona semnale de inalta fidelitate, la o rezolutie inalta.
La nivelul dotarilor, se mai remarca sistemul audio stereo cu puterea de 16 W, capabil sa produca sunete clare, precise si destul de puternice.

Televizorul Philips se remarca si prin design, fiind deosebit de elegant. Acesta prezinta o constructie stilata, adaptata la generatia actuala. Actualul model este subtire, avand o grosime de 79 de mm si o rama extrem de ingusta. Televizorul este sustinut de un suport edge, avand o suprafata lucioasa, foarte bine finisata.

Philips 55PUH4900/88 este asadar un televizor calitativ, performant si foarte bine dotat. Oferind imagini incredibil de clare, dar si o experienta de vizionare de calitate, acesta merita cu siguranta luat in considerare, fiind un televizor de calitate, cu performante inalte.

Un comentariu:

Designed By Blogger Templates