luni, 30 noiembrie 2015

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 6th Sense, 8kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Masinile de spalat Whirlpool Supreme Care cu tehnologia 6th Sense au imbunatatit semnificativ procesul de spalare, fiind mai performante, eficiente si fiabile, asigurand rezultate cu adevarat impresionante.

Whirlpool FSCR80412 face parte din aceasta generatie, fiind o masina de spalat cu o capacitate de 8 kg ce ofera performante exceptionale. Masina este echipata cu tehnologia 6th Sense, dispune un numar mare de programe si optiuni de spalare, fiind si extrem de eficienta. Performantele la spalare sunt ridicate, masina asigurand o curatare perfecta si eficienta. Caracteristicile acesteia sunt excelente, raportul calitate pret fiind unul favorabil. Alegerea este una inspirata, investitia fiind una foarte avantajoasa.

                        Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe



                                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Masina de spalat este alba, avand un design elegant. Whirlpool FSCR80412 prezinta o constructie moderna si foarte stilata, fiind o masina de spalat cu incarcare frontala. Hubloul este dispus in partea centrala, panoul de control regasindu-se in partea superioara. Masina este realizata la dimensiunile standard, avand: 85 de cm inaltime, 59.5 de cm latime si 61 de cm adancime.

Dotarile, caracteristicile si functiile masinii de spalat Whirlpool FSCR80412 sunt excelente. Avand o capacitate mare, aceasta se dovedeste a fi ideala pentru famiile mai numeroase. Capacitatea de incarcare este de 8 kg, tamburul fiind suficient de mare incat sa permita spalarea articolelor mai voluminoase. Tamburul este realizat din inox, utilizand o serie de miscari specifice activate de fiecare program in parte.

Tehnologia Soft Move permite ajustarea vitezei, acceleratiei si a rotatiilor, imbunatatind performantele de spalare. O alta tehnologie speciala care se face evidentiata este 6th Sense. Tehnologia Al Saselea Simt imbunatateste semnificativ performantele, utilizand senzori speciali care monitorizeaza procesul de spalare. Masina va spala atata timp cat rufele sunt murdare, aceasta caracteristica avand un avantaj semnificativ atat asupra performantelor, cat si asupra eficientei energetice. Performantele la spalare sunt ridicate, masina de spalat asigurand rezultate impecabile indiferent de situatie.

Whirlpool FSCR80412 este echipata si cu numeroase programe de spalare. Utilizatorul va avea acces la programe standard sau speciale si la optiuni adaptate, avand garantia ingrijirii impecabile a tesaturilor de orice tip, delicate sau normale, precum a rezultatelor impecabile la spalarea rufelor murdare sau mai putin murdare.

Motorul Sense Inverter se bazeaza pe cea mai noua tehnologie, avand o fiabilitate mare, implicit o durata mare de viata. Motorul asigura o eficienta mai ridicata, precum si un nivel de zgomot mai redus. Eficienta energetica este excelenta. Masina de spalat Whirlpool face parte din clasa A+++ energetica, considerata drept cea mai eficienta clasa. Consumul anual de resurse estimat de producator este de: 196 kWh de energie electrica si 9900 litri de apa.
Nivelul de zgomot este de 53 de dB in etapa de spalare, respectiv de 76 de dB in etapa de centrifugare. Stabilitatea masinii este foarte buna, importanta fiind si pozitionarea pe o suprafata plana.

In concluzie, Whirlpool FSCR80412 este o masina de spalat performanta, eficienta si fiabila care cu siguranta va raspunde nevoilor dumneavoastra. Aceasta dovedeste prin numeroase aspecte ca este una dintre cele mai bune masini de spalat din categoria entry-level.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates