luni, 2 noiembrie 2015

LG F14U2TDN0 - REVIEW

Electrocasnicele LG sunt foarte bine clasate, fiind calitative, performante, dar si foarte fiabile.
Masina de spalat rufe LG F14U2TDN0 este construita la cele mai inalte standarde, respectand in totalitate principiile producatorului referitoare la calitate. Aceasta utilizeaza tehnologiile moderne, asigurand o spalare de calitate, cu rezultate impecabile. Fiind echipata cu programe speciale, tehnologii performante si caracteristici superioare, masina ofera rezultate extraordinare. Aceasta are o capacitate mare de spalare, este extrem de eficienta, avand la interior numeroase tehnologii speciale.

Masina este dotata cu tehnologiile: inverter, 6 motion dd si turbo wash, fiind echipata cu 14 programe de spalare. Avand o capacitate de 8 kg, masina este indicata si pentru familiile mai numeroase.
Aceasta merita achizitionata cu incredere, impresionand prin numeroase aspecte. Masina ofera un raport calitate pret favorabil, fiind disponibila in stocurile magazinelor la un pret rezonabil.

Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Cum spuneam, masina de spalat vine echipata cu tehnologii speciale, asigurand o spalare de calitate. Tehnologia 6 Motion Direct Drive ajuta la imbunatatirea performantelor, utilizand o combinatie de miscari specifice, variate, care actioneaza diferit in functie de programul ales. Viteza de rotire controlata asigura rezultate perfecte de fiecaree data, cele 6 miscari asigurand o spalare personalizata pentru toate tipurile de tesaturi. TruboWash reduce timpul necesar de spalare si consumul de resurse, utilizand o functie care pulverizeaza apa direct pe rufe. Turbo Wash reduce timpul cu pana la 36 de minute, asigurand aceleasi performante excelente.

Avand o capacitate de 8 kg, masina de spalat se dovedeste a fi ideala si pentru familiile mai numeroase. Aceasta poate spala si incarcaturile de mai mare cantitate, tamburul generos ca si capacitate oferind posibilitatea de incarcare si a articolelor mai voluminoase. Cele 1400 rotatii la centrifugare vor garanta ca rufele vor fi stoarse perfect.

Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice

Masina de spalat LG F14U2TDN0 integreaza numeroase programe, oferind performante exceptionale. Cele 14 programe de spalare vor asigura ca spalarea se desfasoara in cele mai bune conditii. Datorita tehnologiei Trubo Wash, programul bumbac dureaza doar 59 de minute. Si celelalte programe sunt rapide, fiind proiectate sa asigure o spalare perfecta intr-un timp cat mai redus, cu un consum cat mai scazut de resurse. Masina de spalat LG este inclusa in cea mai eficienta clasa energetica (A+++), avand un consum de doar 0.65 kWh in ciclul standard de spalare.

Analizand fiabilitatea, vom descoperi ca aceasta are o durata mare de viata. Masina de spalat utilizeaza tehnologia inverter, avand motorul dispus pe centrul tamburului. Motorul Direct Drive are o garantie de 10 ani, fiind extrem de fiabil, eficient, performant si silentios. Masina de spalat este silentiosa si are un nivel redus de vibratie, toate acestea fiind atribuite motorului Direct Drive. Nivelul de zgomot este de 52 dB la spalare, respectiv 73 dB la centrifugare.
Aceasta vine echipata si cu alte caracteristici superioare, integrand functiile: Tag On, Smart Diagnosis si sistemele: de detectare automata a cantitatii, de siguranta impotriva copiilor.

Masina de spalat impresioneaza si prin prisma aspectului estetic. Aceasta beneficiaza de un design bine proiectat, fiind foarte eleganta. Fiind disponibila pe culoarea alba, masina incoporeaza un hublou larg si un panou de control deosebit de stilat. Aceasta este realizata la dimensiunile standard, avand: 85 x 60 x 58 de cm.

LG F14U2TDN0 este asadar o masina de spalat care impresioneaza prin numeroase aspecte, fiind un produs electrocasnic modern si bine echipat, foarte tehnologizat. Aceasta merita achizitonata cu incredere, fiind o masina de spalat excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates