duminică, 29 noiembrie 2015

Laptop HP 255 G4 - REVIEW

Din noua generatie a celor de la HP face parte si laptop-ul 255 G4. Laptop-ul a fost lansat in toamna anului 2015, fiind adresat utilizatorilor cu bugete mai putin generoase. HP 255 G4 este inclus in gama accesibila, fiind disponibil la un pret foarte avantajos. Laptop-ul are o putere moderata, fiind conceput pentru utilizarea in activitatile mai putin solicitante. Acesta poate sustine activitatile care nu necesita resurse semnificative, sustinand perfect aplicatiile office si task-urile de zi cu zi.

Avand la interior un procesor AMD E1-6015 si o memorie RAM de 4 GB, laptop-ul ofera o putere moderata si performante satisfacatoare, satisfacand cerientele unui utilizator fara asteptari ridicate. Primul avantaj il constituie pretul. Cu toate ca nu este atat de performant, laptop-ul ofera un raport calitate pret favorabil. Caracteristicile sunt foarte bune pentru un dispozitiv inclus in aceasta clasa de pret, aspect ce determina foarte multi utilizatori sa-l aleaga.

Aici un pret bun pentru acest laptop


HP 255 G4 este un laptop bine gandit, fiind util, ergonomic si foarte elegant. Acesta este proiectat pentru afaceri, office si divertisment. In activitatile de zi cu zi, laptop-ul ruleaza fluent, limitarile modelului fiind observate pe partea multimedia.

Laptop-ul este proiectat pentru utilizarea mobila, avand un design subtire. Modelul este echipat cu un ecran de 15.6 inch care permite vizionarea in conditii perfecte. Ecranul are suprafata Anti-Glare, asigurand o vizionare buna si in conditii de luminozitate puternica. Diagonala mare, rezolutia inalta si luminozitatea puternica va vor permite sa utilizati laptop-ul in orice conditii.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Constructia este foarte compacta, carcasa fiind realizata la dimensiunile de: 378 mm lungime, 259 mm latime si 25.3 mm grosime. Laptop-ul cantareste 2.19 kg. Profilul subtire si greutatea redusa va vor permite sa-l transporati foarte usor. Fiabilitatea este data de materialele de calitate, dar si de sasiul durabil. Laptop-ul este disponibil pe culoarea neagra, avand un finisaj mat care ii confera o eleganta aparte. Dispozitivul este asadar portabil, dar foarte elegant.

Performantele HP 255 G4 sunt modeste, laptop-ul fiind proiectat sa sustina activitatile standard, mai putin solicitante. Din configuratia modelului fac parte urmatoarele componente: procesorul AMD E1-6015 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 1400 de MHz, placa video integrata AMD R2 si memoria RAM de 4 GB. Cu toate ca nu este atat de puternic, laptop-ul se de descurca onorabil in activitati precum browsing-ul web, vizonarea filmelor HD si office. Dispozitivul nu are sistem de operare preinstalat, fiind compatibil cu majoritatea versiunilor de Windows (7, 8 sau 10).
De remarcat este si memoria HDD generoasa, HP 255 G4 fiind echipat cu un HDD ce poate inmagazina pana la 1000 de GB de informatie.
Caracteristicile sunt decente, laptop-ul fiind excelent la acest pret.

Dotarile multimedia si conectivitatea sunt de asemenea excelente. Laptop-ul integreaza un sistem audio stereo, o camera web, un microfon digital, un cititor de carduri, precum si o unitate DVD-RW.
Acesta vine echipat si cu: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI si 1 x audio.
Autonomia este decenta, acumulatorul Li-Ion al laptop-ului furnizand energie pentru aproximativ 4 ore de utilizare.

HP 255 G4 este asadar un laptop cu performante satisfacatoare care se dovedeste ideal pentru utilizatorii cu bugete limitate, utilizatori ce doresc a beneficia de un dispozitiv capabil sa sustina activitatile de zi cu zi. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind un best buy la acest pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates