vineri, 20 noiembrie 2015

Laptop Acer Aspire ES1-520-343N - REVIEW

Acer Aspire ES1-520-343N este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri, fiind potrivit pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model cu performante satisfacatoare, ideal pentru activitatile uzuale. Laptop-ul Acer face parte din cea mai recenta generatie, fiind lansat in toamna anului 2015. Actualul model vine echipat cu o configuratie standard, avand la interior un procesor de la AMD, o placa video integrata, dar si o stocare generoasa. Ecranul este HD, afisand imagini clare, de inalta fidelitate.

Aspectul este unul elegant, laptop-ul avand o constructie bine finisata. Caracteristicile sunt decente, fiind excelente pentru un laptop atat de ieftin. Modelul Acer este in opinia mea foarte atractiv, oferind performante decente si un raport calitate pret favorabil.

                                      Aici un pret bun pentru laptop-ul Acer
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Laptop-ul are un aspect elegant, fiind compact si foarte bine finisat. Dispozitivul prezinta o constructie standard, avand urmatoarele dimensiuni: 381.6 mm lungime, 258 mm latime si 27 mm grosime. Acesta cantareste 2.4 kg, fiind portabil si usor de transportat in calatoriile de afaceri.

Acer Aspire ES1-520-343N are integrate componente de ultima generatie, intr-adevar nu atat de performante. Totusi, in activitatile standard se descurca onorabil, ruland la viteze decente aplicatiile. Laptop-ul este ideal pentru activitatile de birou si multimedia, pentru productivitate si divertisment, furnizand performante satisfacatoare. La interior, acesta are: un procesor AMD din seria E1, model E1-2500 cu 2 nuclee, o placa video integrata, model AMD Radeon HD8240, o memorie ram, DDR3 de 2 GB, dar si o stocare HDD de 500 de GB. Procesorul are viteza de 1400 de MHz, sustinand destul de bine task-urile rulate, aratandu-si limitarile in multi-tasking. In activitatile standard, cu sistemul Windows 8.1 instalat, laptop-ul ofera o experienta fluenta. Placa video integrata asigura o grafica decenta, asigurand redarea fluenta a filmelor HD. Laptop-ul este asadar ideal pentru activitatile de zi cu zi. Cu toate ca nu este atat de performant, acesta ofera puterea necesitata de aceste activitati.

Ecranul laptop-ului are rezolutia HD de 1366 x 768, afisand imagini clare si foarte detaliate. Contrastul se incadreaza intr-o limita satisfacatoare, unghiurile de vizualizare nefiind atat de grozave. Rezolutia HD si aspectul wide de 16:9 ii permit laptop-ului sa redea perfect continutul de inalta definitie.

Tastatura clichet ofera un feedback tactil solid, fiind foarte prietenoasa. Touchpad-ul este foarte precis, suportand si o serie de gesturi multi-atingere, fapt datorat unei tehnologii speciale.
Laptop-ul sta bine si pe partea de conectivitate, fiind echipat cu 6 port-uri, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45 si 1 x audio. La nivel multimedia, regasim sistemul audio stereo, microfonul integrat, camera web si cititorul de carduri.
Autonomia este decenta, laptop-ul asigurand utilizarea pe perioade de pana la 4 ore, avand integrat un acumulator Li-Ion cu 3 celule.

Acer Aspire ES1-520-343N este asadar un laptop cu un raport calitate pret favorabil, ideal pentru activitatile standard. Oferind performante satisfacatoare, acesta se dovedeste a fi ideal pentru utilizatorii cu bugete mai putin generoase aflati in cautarea unui dispozitiv de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates