luni, 30 noiembrie 2015

Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb

Sunt cateva aspecte care merita luate in considerare la alegerea noului aparat frigorific. In functie de buget si necesitate, utilizatorul poate opta pentru un frigider sau pentru o combina frigorifica, aceste aparate fiind destul de similare, diferentele fiind reprezentate de design si dispunerea celor doua compartimente.

Capacitatea este unul dintre aspectele care necesita mare atentie. Pentru familiile mai numeroase, este recomandat un aparat cu o capacitate mai mare, care sa beneficieze de o organizare eficienta. Recomandat ar fi ca aparatul sa fie inclus in clasa A+ energetica, dar sa dispuna si de un sistem performant de racire.

Aparatele frigorifice Indesit din clasa entry respecta perfect aceste aspecte, fiind eficiente, fiabile si disponibile la preturi avantajoase. Frigiderul Indesit TAA5 este ideal pentru familiile mai numeroase, avand o capacitate mare, o eficienta ridicata, dar si un pret bun. Produsul poate fi achizitionat de aici, fiind inclus intr-o promotie foarte avantajoasa. Frigiderul are astfel capacitatea de 415 litri, prezinta o compartimentare bine realizata, este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum foarte redus.

Aici un pret bun pentru acest frigider


Frigiderul are un design clasic, fiind realizat pe culoarea alba. Indesit TAA5 se va integra la perfectie in bucatarie dumneavoastra, avand 70 de cm latime, 68.5 de cm adancime si 180 de cm inaltime.

Caracteristicile si dotarile sunt foarte bune, atuul principal fiind reprezentat de capacitate. Fiind foarte incapator, frigiderul poate depozita si mentine in conditii perfecte o cantitate mare de alimente proaspete, perisabile sau inghetate. Avand compartimentul principal dispus in partea inferioara, acesta va putea fi accesat cu usurinta si de copii dumenavoastra.



Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Compartimentul principal are capacitatea de 333 de litri, integrand 5 rafturi, 2 compartimente su 4 suporturi de usa. Compartimentul de congelator are 82 de litri, integrand un raft ajustabil pe 2 nivele. Capacitatea este una foarte generoasa, frigiderul Indesit TAA5 fiind spatios si foarte bine organizat. Acesta vine in intampinarea familiilor mai numeroase, oferind un spatiu de depozitare mare.

Frigiderul Indesit utilizeaza un sistem de racire static. Performantele sunt decente, frigiderul mentinand in conditii optime alimentele. Tehnologia Static Automatic Control ii permite sa mentina temperaturile constante, dar si umiditatea la valori optime. Alimentele sunt asadar conservate in conditii ideale pentru perioade de timp cat mai indelungate. Singurul dezavantaj al acestei tehnologii este reprezentat de procesul de decongelare manuala.
Indesit TAA5 este proiectat sa fie si foarte eficient. Frigiderul este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum anual de 309 kWh.

In opinia mea, frigiderul merita achizitonat cu incredere, fiind excelent la acest pret. Avand o capacitate mare, dar si o eficienta ridicata, frigiderul se va adapta perfect nevoilor dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates