vineri, 20 noiembrie 2015

Televizor LED Horizon, 81 cm, 32HL739H, HD

Televizoarele Horizon sunt disponibile la preturi foarte avantajoase, producatorul oferind spre comercialziare modele cu raport calitate pret favorabil, capabile sa ofere imagini de o claritate mai mult decat satisfacatoare. In articolul de astazi vom vorbi despre televizorul Horizon 32HL739H care la pretul de 850 de lei ofera imagini HD, un sunet stereo, dar si acces la aplicatia de media player.

Imaginile redate sunt clare, performantele televizorului fiind satisfacatoare. Televizorul Horizon este ideal pentru utilizatorii cu bugete limitate, aflati in cautarea unui model HD cu o diagonala mai mare. Diagonala de 81 de cm este suficienta, televizorul integrandu-se perfect in dormitor sau intr-o incapere de dimensiuni obisniuite. Alegerea este una foarte inspirata, televizorul Horizon oferind imagini clare, dar si un raport calitate pret imbatabil.

                                  Aici un pret bun pentru acest televizor Horizon
                             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Acesta arata si foarte elegant, avand un design bine realizat. Televizorul Horizon se va integra perfect in locuinta dumneavoastra, fiind foarte bine finisat. Modelul este realizat in culoarea neagra, avand finisaje lucioase, o rama subtire, dar si un suport plat.

Claritatea imaginilor este una decenta, performantele la nivel de imagine fiind excelente pentru un televizor ce face parte din aceasta categorie de pret. Horizon 32HL739H are diagonala de 81 de cm, fiind echipat cu un ecran ce afisaza imaginile la rezolutia HD de 1366 x 768. Ecranul are un raport wide de 16:9, afisand perfect continutul provenit din surse digitale. Imaginile de inalta definitie arata destul de bine, performantele video fiind surprinzator de bune. Televizorul are un contrast nativ de 4.000:1 si o luminozitate de 300 cd/mp. O caracteristica speciala a imaginii este Clear Motion Engine 100 Hz, tehnologie ce imbunatateste reproducerea miscarilor rapide. Televizorul ofera asadar o experienta de vizionare satisfacatoare, reproducand cu fidelitate imaginile.

Sunetele sunt asigurate de difuzoarele stereo stereo integrate (sistem audio nicam) ce reunesc o putere totala de 12 W. La nivel audio, se remarca tehnologia Dolby Digital Plus, tehnologie ce imbunatateste calitatea audio in filme.

La nivel multimedia, este disponibila functia de media player, functie speciala care ii permite televizorului sa redea continutul disponibil pe o memorie externa, HDD sau stick. Televizorul poate reda filmele HD, fiind compatibil cu mai multe formate multimedia, inclusiv .mkv.
Canalele TV sunt afisate perfect, tunerul DVB integrat asigurand receptionarea canalelor HD si digitale.
Televizorul are in dotare si mai multe port-uri video prin care poate receptiona semnalele de calitate provenite de la console, playere si receivere. Acesta include un port HDMI, 1 port component, 1 port scart, 1 port VGA (PC), 1 conector USB, 1 iesire audio si 1 slot CI+.
Consumul energetic este de 41 de W pe ora, fiind foarte redus.

Horizon 32HL739H este asadar un televizor decent, excelent pentru pretul sau. Oferind imagini clare, dar si o experienta de vizionare satisfacatoare televizorul Horizon va satisface asteptarile dumneavoastra cu siguranta. Acesta merita achizitionat cu incredere, remarcandu-se prin mai multe aspecte.

Un comentariu:

Designed By Blogger Templates