duminică, 15 noiembrie 2015

Masina de spalat rufe LG FH2B8TDN, 8 KG, 1200 RPM, Clasa A+++

Brandul LG are o cota foarte buna si pe piata electrocasnicelor. Producatorul are in oferta aparate frigorifice, aparate de aer conditionat, masini de spalat rufe, dar si alte produse. LG ofera calitate la preturi rezonabile, oferind spre comercializare produse fiabile, de ultima generatie.

Masina de spalat LG FH2B8TDN respecta principiile referitoare la calitate si fiabilitate, avand un raport calitate pret imbatabil. Aceasta vine echipata cu o serie de caracteristici superioare, fiind cu adevarat remarcabila. Masina are o capacitate de spalare mare, este eficienta si dotata cu un numar mare de programe. Avand o capacitate de 8 kg, aceasta este ideala pentru familiile mai numeroase, fiind adaptata cerintelor actuale. Performantele la spalare sunt ridicate, rezultatele fiind impecabile. Costurile de intretinere sunt foarte reduse, masina fiind proiectata sa fie eficienta. In opinia mea, alegerea este una foarte inspirata, masina de spalat LG fiind una dintre cele mai atractive din aceasta categorie.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Avand un pret de lista de 1900 de lei, LG FH2B8TDN poate fi achizitonata la un pret si mai avantajos, regasindu-se aici la promotie. Analizand pretul, vom desoperi ca alegerea este una cat se poate de inspirata. Raportul calitate pret este favorabil, masina LG avand una dintre cele mai mari capacitati de spalare raportat la categoria de pret din care face parte. Aceasta este ideala atat pentru familiile numeroase, cat si pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de o capacitate cat mai mare de spalare.

Avand o capacitate de 8 kg, aceasta poate suporta si incarcaturile mai volumionoase. Analizand caracteristicile, vom descoperi ca tamburul are un volum de 58 de litri, fiind alcatuit din otel inoxidabil. Hubloul are diamentrul standard, avand o deschidere de pana la 180 de grade.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Masina de spalat are urmatoarele dimensiuni: 60 de cm latime, 55 de cm adancime si 85 de cm inaltime, fiind destul de compacta. Aceasta vine cu un design clasic, dar foarte elegant, integrandu-se perfect in locuinta dumneavoastra.

Masina poate spala asadar fara probleme si articolele mai voluminoase precum paturile sau pilotele, performantele acesteia fiind excelente. Programele de care dispune sunt numeroase, disponibile fiind 13 programe de spalare. Masina este echipata atat cu programe standard, cat si cu programe speciale, asigurand rezultate impecabile in orice situatie. Aceasta va ingriji la perfectie tesaturile, actionand puternic sau delicat, in functie de caz.

Fiabilitatea este una ridicata, motorul Direct Drive montat pe centrul tamburului fiind construit sa reziste pentru o perioada indelungata de timp, avand mai putine piese care se pot uza. Pentru garantia fiabilitatii, producatorul ofera o garantie de 10 ani la acest motor.
Eficienta este excelenta, masina fiind inclusa in cea mai eficienta clasa energetica. Fiind inclusa in clasa A+++ energetica, aceasta are un consum de doar 0.70 kWh in ciclul standard de spalare.

In concluzie, LG FH2B8TDN este o masina de spalat rufe cu raport calitate pret favorabil, cu performante inalte si o eficienta energetica excelenta. Analizand toate aceste aspecte, vom descoperi ca masina de spalat merita achizitionata cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates