vineri, 20 noiembrie 2015

Televizor Panasonic 100 cm TX-40CS630E - REVIEW

Panasonic si-a consolidat prezenta pe piata din Romania, lansand anul acesta mai multe modele de televizoare. Panasonic TX-40CS630E face parte din cea mai recenta gama, fiind un model entry-level al anului 2015 echipat cu o serie de caracteristici superioare. Televizorul ofera imagini clare, de inalta fidelitate, redate la o rezolutie mare, asigurand o experienta de vizionare de calitate. Performantele la nivel de imagine sunt exceptionale, actualul model Panasonic fiind perfect pentru sufrageria dumneavoastra. Acesta este elegant, avand un design modern, cu finisaje stilate.

Televizorul Panasonic este foarte atractiv in opinia mea, remarcandu-se prin numeroase aspecte. Oferind imagini clare, un sunet de calitate, dar si accesul la numeroase aplicatii, televizorul are cu siguranta un raport calitate pret favorabil. Actualul model ofera si o experienta smart captivanta, fiind un televizor de ultima generatie cu adevarat remarcabil.

                                               Aici un pret bun pentru acest televizor
                                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Panasonic TX-40CS630E este un televizor smart, fiind echipat cu o serie de aplicatii si functii speciale. Acesta va permite sa accesati retelele de socializare, canalele de streaming, aplicatiile populare, dar si paginile de internet dorite. Televizorul dispune de aplicatii dedicate, creeate special pentru a oferi o experienta captivanta, integrand si un browser web complet care va permite sa navigati in voie pe intenet. Actualul model poate reda si continutul disponibil pe alte dispozitive, fiind echipat cu functia DLNA care permite partajarea. Fiind un televizor multimedia, acesta poate reda filmele, muzica sau pozele disponibile pe o memorie USB externa, asigurand si functionalitatea unui media player. O caracteristica inovatoare a modelului este TV Everywhere, functie care permite accesarea televizorului din orice imprejurare.

Panasonic TX-40CS630E este un televizor modern si elegant, avand un aspect foarte stilat. Design-ul se incadreaza in liniile estetice ale noii game, finisajele fiind elegante, constructia fiind foarte bine realizata. Televizorul este incadrat de o rama ingusta, perfect finisata, fiind sustinut de un suport cu o forma dreptunghiulara. Dimensiunile modelului sunt urmatoarele: 904 x 518 x 47 mm, diagonala ecranului fiind de 100 de cm.

Imaginile redate sunt foarte clare, televizorul oferind o experienta de vizionare de calitate. Televizorul are rezolutia Full HD de 1920 x 1080, afisand imagini detaliate, reproduse cu fidelitate.
Culorile sunt vii si naturale, televizorul exprimand o gama larga si precise nuante, asigurand vizionarea continutului video in cele mai bune conditii. Imaginile beneficiaza si de un contrast inalt, televizorul asigurand un negru profund, dar si o luminozitate intensa. Tehnologia Brigt Panel Plus ii permite sa redea imagini luminoase, de inalta fidelitate, cat mai apropiate de realitate.
Remarcabila este si functia 3D ce asigura redarea continutului tridimensional disponibil in filme sau documentare. Calitatea imaginilor este exceptionala, televizorul Panasonic reproducand cu fidelitate continutul provenit din surse digitale de inalta definitie.

Sistemul audio integrat are puterea de 20 de W, caracteristicile superioare audio ale televizorului fiind urmatoarele: V-R True Audio Surround si Dolby Digital Plus.
Actualul model poate fi conectat si la dispozitivele multimedia aflate in incapaere, fiind echipat cu mai multe porturi speciale. Prin intermediul HDMI, acesta poate receptiona semnalele de inalta definitie provenite de la console, playere sau receivere.

Panasonic TX-40CS630E este asadar un televizor de calitate, remarcabil datorita performantelor exceptionale la nivel de imagine. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind un televizor remarcabil ce impresioneaza prin numeroase aspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates