vineri, 20 noiembrie 2015

Laptop Toshiba Satellite C40-C-10K cu procesor Intel® Celeron® DualCore™ N3050 - REVIEW

Laptop-urile mai putin performante sunt disponibile in general la preturi foarte avantajoase, fiind ideale pentru utilizatorii cu bugete limitate, fara pretentii prea ridicate, aflati in cautarea unui dispozitiv capabil sa sustina activitatile mai putin solicitante. In articolul de astazi vom vorbi despre laptop-ul Toshiba Satellite C40-C-10K, un laptop nu atat de performant, dar foarte atractiv datorita caracteristicilor, aspectului si pretului. 

Modelul Toshiba face parte din cea mai recenta generatie, fiind un laptop cu performante satisfacatoare, ideal pentru bugetele mai putin generoase. Laptop-ul este echipat cu un procesor de la Intel, o placa video integrata, dar si o stocare flash ce permite accesarea rapida a datelor. Laptop-ul este ideal pentru activitatile zilnice, oferind performante decente in task-urile uzuale. Laptop-ul este elegant, oferind si o portabilitate ridicata. Laptop-ul Toshiba este foarte atractiv in opinia mea, fiind perfect pentru activitatile de zi cu zi.

                                             Aici un pret bun pentru acest laptop
                             Aici toate caracteristicile si specificatile complete

Acesta are la interior o configuratie decenta, dar nu atat de puternica, alcatuita din componente proiectate sa faca fata activitatilor standard. Toshiba Satellite C40-C-10K poate sustine aplicatiile office si multimedia, dovedindu-se a fi excelent in browsing-ul web precum si in task-urile specifice de zi cu zi. Actuala configuratie nu impresioneaza, dar nici nu dezamageste, fiind alcatuita din: procesorul Intel Celeron Dual-Core, model N3050, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM DDR3 si stocarea flash dedicata eMMC.

Procesorul are frecventa de 1600 de MHz, atingand pana la 2160 de MHz in Turbo Boost. Acesta ofera o putere suficienta, oferind viteze decente in majoritatea situatiilor. Chipset-ul grafic este integrat in procesor, capabilitatile grafice ale sistemului fiind standard. Memoria RAM disponibila are capacitatea de 2 GB, avand frecventa de 1600 MHz. Stocarea fisierelor este asigurata de memoria flash eMMC de 32 de GB. Cu toate ca nu veti avea la dispozitie nici macar 32 de GB (o parte din memorie fiind ocupata de sistemul de operare), veti beneficia in schimb de viteze foarte ridicate la accesarea datelor disponibile.
Laptop-ul este echipat si cu sistemul de operare Windows 8.1, sistem ce ruleaza fluent pe aceasta configuratie.

Constructia laptop-ului este una foarte eleganta, acesta fiind construit dupa cele mai noi principii estetice. Laptop-ul este negru, avand un finisaj negru mat. Carcasa modelului este realizata din plastic, constructia fiind robusta si foarte rezistenta. Modelul este foarte usor de transportat, fiind potrivit pentru a fi luat pe oriunde. Laptop-ul masoara: 344 x 23.2 x 244.4 mm si cantareste 1.7 kg, fiind portabil si foarte compact.

Toshiba Satellite C40-C-10K este echipat cu un ecran HD cu diagonala de 14 inch. Acest ecran afisaza imaginile la rezolutia HD de 1366 x 768, avand un contrast decent si o luminozitate satisfacatoare.

Laptop-ul sta bine si pe partea de conectivitate, avand integrate pe laterale 5 port-uri speciale. Sunt disponibile: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0,  1 port HDMI si 1 port audio. Actualul model mai integreaza un sistem stereo de difuzoare, un microfon, o camera web, dar si un cititor de carduri.
Productivitatea este crescuta, tastatura si touchpad-ul fiind proiectate sa asigure precizie si o experienta placuta in utilizare.
Autonomia este decenta, laptop-ul asigurand functionarea pentru perioade de 4 sau 5 ore.

In concluzie, Toshiba C40-C-10K este un laptop care in opinia mea merita achizitionat cu incredere. Avand caracteristicile decente si pretul accesibil, acesta va fi ideal pentru utilizarea in activitati obisnuite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates