sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Laptop ASUS X555LA-XX1568D cu procesor Intel® Core™ i3-4005U - REVIEW

Seria X este una dintre cele mai populare serii de laptop-uri ale celor de la Asus. In aceasta serie intra laptop-uri entry level disponibile in diferite configuratii. In articolul de astazi vom vorbi despre laptop-ul Asus X555LA-XX1568D, regasit in magazine la un pret accesibil. Acesta este echipat cu o configuratie decenta, oferind performante mai mult decat satisfacatoare. Laptop-ul este ideal pentru munca sau distractie, pentru productivitate sau divertisment, fiind capabil sa ruleze fluent majoritatea activitatilor uzuale.

Avand la interior un procesor Intel Core i3, laptop-ul este destul de puternic, dar si foarte eficient. Modelul are o autonomie ridicata, fiind ideal in orice imprejurare. Acesta ofera o portabilitate ridicata, avand si o constructie foarte eleganta. Laptop-ul este foarte atractiv in opinia mea, avand caracteristicile excelente.

                                           Aici un pret bun pentru acest laptop
                             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Laptop-ul respecta liniile estetice ale seriei din care face parte, avand un design foarte elegant. Modelul este foarte bine finisat, avand un profil cu 5 % mai subtire. Laptop-ul este realizat in culorile negru si argintiu, avand finisaje concentrice pe partea din spate si o suprafata de lucru bine finisata.
Dimensiunile sunt urmatoarele: 382 de mm lungime, 256 de mm latime si 25.8 mm grosime. Avand o greutate de 2.3 kg, acesta poate fi strecurat cu usurinta intr-o geanta, fiind foarte portabil.

Caracteristicile modelului sunt excelente, performantele fiind decente. Laptop-ul este proiectat sa faca fata activitatilor uzuale, avand la interior o configuratie alcatuita din componente destul de performante. Acesta integreaza: un procesor Intel Core i3 din a patra generatie, o placa video integrata Intel HD Graphics si o memorie ram DDR3 de 4 GB.

Procesorul Intel Core i3-4005U ruleaza la frecventa de 1700 de MHz, avand o putere mai mult decat satisfacatoare, asigurand rapiditate in task-urile de zi cu zi rulate. Acest procesor entry-level sustine si activitatile rulate in multi-tasking, furnizand performante decente. Placa video integrata asigura o grafica destul de buna, memoria ram DDR 3 fiind adaptata perfect cerintelor actuale. Pe partea de stocare, laptop-ul incorporeaza un HDD cu capacitatea de 500 de GB, HDD ce poate inmagazina numeroase fisiere. Dotarile laptop-ului sunt foarte bune, acesta fiind ideal pentru productivitate si divertisment, dar si pentru utilizarea mobila.

Ecranul dispozitivului are diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768, utilizand tehnologia LCD-LED. Ecranul are o suprafata glare, avand o luminozitate destul de buna, un contrast decent si unghiuri de vizualizare acceptabile. La nivel multimedia, se remarca sistemul stereo de difuzoare echipat cu tehnologia Sonic Master, capabil sa ofere sunete de inalta fidelitate.

Laptop-ul are incorporate si numeroase port-uri, integrand 2 port-uri USB 3.0 prin care poate transfera fisierele la viteze ridicate, 1 port USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45 si 1 x audio.
Laptop-ul are o autonomie ridicata, incorporand un acumulator Li-Po de mare capacitate care ii permite sa reziste pentru perioade de pana la 5 ore.

Asus X555LA-XX1568D este asadar un laptop cu un design elegant si performante decente, ideal pentru utilizarea in activitatile standard. Analizand toate caracteristicile si aspectele, vom descoperi ca laptop-ul merita achizitionat cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates