marți, 3 noiembrie 2015

Panasonic TX-32C300E - REVIEW

Panasonic este un renumit producator de electronice, cu o gama diversificata de produse. Avand in oferta televizoare performante, disponibile la preturi avantajoase, Panasonic ofera un nou standard de calitate. La pretul de 1400 de lei, Panasonic ofera televizorul TX32-C300E, televizor ce impresioneaza prin numeroase aspecte.

Acesta ofera imagini HD clare, un sunet de inalta fidelitate, avand la interior si functii speciale, fiind un televizor cu performante satisfacatoare. Oferind imagini clare, acesta asigura o experienta de vizionare de calitate. Televizorul este ideal pentru dormitorul dumneavoastra, avand o diagonala destul de generoasa. Disponibil la un pret bun, televizorul este foarte avantajos prin prisma faptului ca ofera un raport calitate pret favorabil. Alegerea este una inspirata, investitia fiind una foarte avantajoasa.



Acesta se remarca si prin design, fiind foarte elegant. Televizorul are un aspect clasic, fiind disponibil pe culoarea neagra. Modelul este foarte bine finisat, avand o constructie bine realizata. Calitatea finisajelor, dar si a exceutiei este decenta, dimensiunile fiind foarte compacte.

Avand o diagonala de 81 de cm, televizorul va reda perfect programele TV digitale sau continutul de inalta definitie. Televizorul afiseaza imaginile la rezolutia HD Ready de 1366 x 768 pixeli, o rezolutie decenta, daca stam sa analizam diagonala. Acesta ofera culori naturale, un constrast acceptabil, reproducand cu fidelitate detaliile fine ale surselor de calitate. Ecranul LCD-LED de calitate dotat cu o tehnologie speciala pentru accentuarea contrastului va asigura o experienta de vizonare foarte buna, imaginile redate fiind bine definite si clare, cat mai apropiate de realitate. Performantele video sunt decente, televizorul Panasonic asigurand imagini de o calitate mai mult decat satisfacatoare.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Sistemul audio stereo al televizorului este destul de puternic, avand puterea de 2 x 10 W. Difuzoarele stereo vor reda sunetele TV/din filme la o claritate perfecta.
Datorita tunerului digital DVB-C integrat, televizorul va receptiona canalele TV la o claritate perfecta, receptionand inclusiv canalele HD disponibile pe reteaua de cablu.

Acesta este dotat si cu functia de vizualizare a fotografiilor realizate, fiind capabil sa afiseze fotografiile stocate pe o memorie USB externa. Din pacate, nu dispune si de functia de media player, compensand prin partea de conectivitate. Televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, receptionand semnalele de inalta definitie provenite de la consola, receiver av, set-top box, blu-ray sau media player. Veti putea conecta numeroase dispozitive, transformand astfel televizorul in dispozitivul central multimedia. Cu toate ca nu este un model smart, televizorul ofera o conectivtate bogata, fiind capabil in a se conecta la dispozitivele inteligente aflate in imprejurare.
Actualul model este si foarte eficient, avand un consum de doar 33 W.

Panasonic TX-32C300E este asadar un televizor de calitate, cu performante foarte satisfacatoare. Remarcandu-se prin faptul ca ofera imagini clare si un raport calitate pret favorabil, televizorul merita luat cu siguranta in considerare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates