joi, 12 noiembrie 2015

Laptop Asus T300FA-FE004H

Laptop-urile convertibile sunt proiectate sa fie portabile, fiind ideale pentru utilizarea mobila, in activitatile de zi cu zi. Asus T300FA-FE004H este unul dintre cele mai atractive laptop-uri de acest fel, fiind portabil, elegant, dar si destul de performant. Acest dispozitiv convertibil, creeat sa ofere functionalitatea unui laptop si a unei tablete, este perfect pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de performante si o portabilitate ridicata. 

Laptop-ul are integrate componente performante, oferind o experienta de calitate bazata pe rapiditate. Acesta are in configuratie un procesor Intel M de ultima generatie, dar si o stocare SSD dedicata. Ecranul utilizeaza tehnologia IPS, avand o diagonala destul de generoasa. Autonomia este ridicata, laptop-ul fiind proiectat sa reziste pentru perioade indelungate de timp. Caracteristicile sunt excelente, modelul remarcandu-se prin numeroase aspecte.

Aici un pret bun pentru acest laptop ASUS
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete


Laptop-ul are un aspect foarte elegant, fiind alcatuit dintr-o combinatie de aluminiu si plastic. Suprafata de lucru este confectionata din aluminiu, finisajele metalice conferind o estetica aparte. Ecranul este incadrat de o rama elegant finisata. Calitatea constructiei este excelenta, Asus T300FA-FE004H fiind un laptop entry level proiectat sa faca fata utilizarii intensive. Dispozitivul poate fi folosit atat pe post de laptop, cat si pe post de tableta, fiind detasabil. Ecranul poate fi rotit la 360 de grade, nefiind necesar sa il detasati in orice situatie. Dimensiunile dispozitivului sunt foarte compacte, lungimea fiind de 308.5 mm, latimea de 207 mm, iar grosimea de doar 10.4 mm. Dispozitivul ansamblat cantareste 1.6 kg, oferind o portabilitate ridicata.

Ecranul are o diagonala perfecta, fiind perfect si in modul tableta. Display-ul de 12.5 inch cu rezolutia de 1366 x 768 si multitouch in 10 puncte afisaza imagini clare, oferind culori naturale si unghiuri de vizualizare generoase. Imaginile redate sunt clare, continutul afisat fiind foarte usor de descifrat.

Conectivtatea este excelenta pentru un laptop de acest tip, porturile integrate fiind urmatoarele: 1 x USB 2.0, 1 USB 3.0 si 1 x micro USB. Acesta se poate conecta la reteaua de internet prin Wireless, avand integrata si conectivitatea Bluetooth.
Partea detasabila integreaza tastatura si cele mai multe dintre porturi. Tastatura este foarte precisa, oferind posibilitatea de redactare rapida a textelor. Touchpad-ul este echipat cu tehnologia Smart Gesture, fiind precis si compatibil cu gesturile multi-atingere.

Analizand performantele, vom descoperi un laptop capabil sa faca fata activitatilor de zi cu zi. Dispozitivul este echipat cu o configuratie alcatuita din componente de ultima generatie. Procesorul Intel M-5Y10 are o putere mai mult decat satisfacatoare, ruland la frecventa standard de 800 de MHz. Procesorul este tactat automat la o frecventa superioara de pana la 2000 de MHz in activitatile care necesita resurse semnificative, fapt datorat tehnologiei turbo boost care imbunatateste performantele. Acesta integreaza o memorie cache de 4 MB, fiind bazat pe arhitectura Haswell. Procesorul a fost proiectat sa fie si foarte eficient, de aici si aceasta frecventa mai redusa. Prin urmare, autonomia este foarte ridicata, acumulatorul cu 2 celule fiind capabil sa furnizeze putere pentru aproximativ 6 - 7 ore de utilizare.
Placa video este integrata, chipset-ul Intel HD Graphics 5300 furnizand o grafica decenta. Actuala configuratie mai are in componenta o memorie RAM de 4 GB, dar si o stocare generoasa. Stocarea este asigurata de SSD-ul de 64 de GB si HDD-ul de 1000 de GB. Memoria SSD asigura rapiditate in accesarea datelor, imbunatatind vitezele in ansamblu.

Sistemul de operare integrat este Windows 8.1, sistem ce ruleaza fluent, la viteze ridicate. Veti putea avea acces si la ultima versiune a sistemului de operare (Windows 10 mai exact), upgrade-ul fiind gratuit.

Asus T300FA-FE004H este asadar un dispozitiv excelent din toate punctele de vedere, performant, portabil si foarte elegant ca design. Acesta merita achizitionat cu incredere, remarcandu-se prin numeroase aspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates