miercuri, 4 noiembrie 2015

Masina de spalat rufe LG F1096NDA3

LG este un renumit producator de electronice si electrocasnice, cu o gama foarte diversificata de produse. Oferind calitate la preturi rezonabile, LG acopera perfect categoria entry level de aparate electrocasnice. Arcticolul de astazi are ca scop prezentarea masinii de spalat LG F1096NDA3, masina ce impresioneaza prin faptul ca este eficienta, performanta, dar si foarte bine dotata. Fiind disponibila la un pret foarte avantajos, aceasta se va integra perfect in locuinta dumneavoastra, asigurand o spalare de calitate, cu rezulate exceptionale.

Performantele masinii sunt excelente, raportul calitate pret fiind imbatabil. Aceasta vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu numeroase programe, dar si functii speciale. Masina este si foarte eficienta, fiind inclusa in cea mai eficienta clasa energetica. Prin urmare, aceasta merita achizitionata cu incredere, remarcandu-se prin numeroase aspecte.

Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

LG F1096NDA3 are o capacitate de  6 kg, fiind ideala pentru familiile mai putin numeroase. Aceasta asigura o spalare de calitate, cu rezultate extraordinare. Cu toate ca nu este un varf de gama, masina vine dotata cu programe speciale si functii numeroase. Sunt disponibile 12 programe de spalare, capabile sa asigure o curatare impecabila. Numeroasele programe vor ingriji perfect tesaturile, actionand intr-un mod specific in fiecare situatie. Veti obtine rezultate perfecte de fiecare data de la aceasta masina de spalat performanta.

Analizand fiabilitatea, vom descoperi o masina de spalat cu o durata de viata ridicata. Aceasta utilizeaza un motor Direct Drive bazat pe tehnologia Inverter, montat pe centrul tamburului. Fiabilitatea motorului este una excelenta, actuala pozitionare reducand sarcina in etapa de centrifugare. Motorul Brushless asigura o functionare mai silentioasa, dar si performante mai ridicate.
Nivelul de zgomot este de 56 de dB in etapa de spalare, respectiv de 74 de dB in etapa de centrifugare. Eficienta este excelenta, masina fiind inclusa in clasa A+++ energetica. Aceasta va necesita o cantitate redusa de resurse, avand un consum energetic mediu de doar 0.78 kWh in ciclul standard de spalare.

Masina de spalat LG beneficiaza si de un design elegant, avand o constructie foarte bine realizata. Aceasta este disponibila pe culoarea alba, alternand perfect cu insertiile disponibile pe hublou si panoul de control. Fiind destul de compacta, masina se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra. Aceasta prezinta o constructie slim, avand 44 de cm adancime, 60 de cm latime si 85 de cm inaltime. Masina are o greutate este de 59 de kg, fiind foarte stabila si in etapa de centrifugare realizata la 1200 de rotatii.

LG F1096NDA3 este asadar o masina de spalat de calitate, remarcabila prin faptul ca asigura o spalare de impecabila. Fiind dotata cu tehnologii si functii speciale, masina LG va ingriji la perfectie rufele dumneavoastra. In opinia mea, aceasta merita achizitionata cu incredere, fiind excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates