duminică, 15 noiembrie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz - REVIEW

Cei de la Lenovo au adus un upgrade seriei Z de laptop-uri, lansand modele mai performante, disponibile in configuratii mai avansate. Laptop-urile din seria Z sunt creeate pentru divertisment si productivitate, dar si pentru activitatile mai solicitante. Echipate cu procesoare Intel de ultima generatie, dar si cu chipset-uri video dedicate, noile laptop-uri ofera o experienta multimedia de calitate, asigurand viteze ridicate in orice situatie.

Lenovo IdeaPad Z51-70 este laptop-ul de ultima generatie, dotat cu una dintre cele mai atractive configuratii. Lansat in anul 2015, Z51-70 este modelul cel mai performant al seriei, remarcandu-se datorita performantelor, caracteristicilor, dar si datorita aspectului. Avand la interior componente performante, laptop-ul este capabil sa faca fata in orice situatie, avand o putere care nu lasa loc de compromisuri. Acesta va permite sa va bucurati de activitatile preferate in orice imprejurare, avand o constructie bine realizata si foarte compacta.


Aici un pret foarte bun pentru acest laptop


Actualul model se remarca prin mai multe aspecte, fiind in opinia mea unul dintre cele mai atractive laptop-uri ale categoriei entry-level.
Lenovo Z51-70 se remarca si prin design, fiind foarte elegant. Laptop-ul este alcatuit din aluminiu, avand o constructie extrem de stilata. Acesta este subtire si atragator, fiind in acelasi timp si foarte portabil. Laptop-ul beneficiaza de finisaje lucioase la exterior, cu texturi liniare la nivelul suprafetei de lucru. Capacul este disponibil pe culoarea neagra, partea frontala avand culoarea metalica.


Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Calitatea executiei este foarte superba, laptop-ul fiind proiectat sa fie in pas cu utilizarea intensiva.
Faptul ca este realizat din aluminiu ii confera un avantaj, greutatea redusa conferindu-i o portabilitate ridicata. Laptop-ul are urmatoarele dimensiuni: 384 de mm lungime, 265 de mm latime si 24.6 mm grosime, avand o greutate de doar 2.3 kg.

Dotarile tehnice sunt foarte bune. Laptop-ul are la interior o configuratie alcatuita din componente performante, de ultima generatie. Prin urmare, performantele rezultate sunt exceptionale. Laptop-ul este capabil sa sustina si activitatile mai solicitante, asigurand rapiditate in orice situatie.

La baza acestor performante se afla procesorul Intel Core i7-5500U, unul dintre cele mai performante procesoare din aceasta serie. Procesorul face parte din generatia a cincea, asigurand un nou standard de performanta. Acesta este rapid si foarte capabil sa asigure o experienta multimedia impresionanta. Procesorul ruleaza la frecventa de 2400 MHz, fiind capabil sa atinga pana la 3000 de MHz in Turbo Boost. Procesorul se bazeaza pe noua arhitectura Broadwell, oferind asadar performante excelente, dar si o eficienta ridicata.

Placa video dedicata AMD R9 M375 cu 4 GB de memorie, denumita si Tropo XT2, asigura o grafica excelenta, ruland la perfectie si jocurile moderne. Spre exemplu, GTA V se comporta perfect la o rezolutie inalta, cu detaliile setate pe high, ruland fluent, la un numar mare de cadre.
Actuala configuratie a laptop-ului mai integreaza o memorie RAM DDR 3 de 8 GB, dar si un HDD cu capacitatea de stocare de 1000 de GB.

Ecranul disponibil pe acest laptop afiseaza imaginile la o rezolutie inalta, de 1920 x 1080 pixeli mai exact. Ecranul LCD-LED are o diagonala standard de 15.6 inch, afisand imagini clare si foarte detaliate. Contrastul este decent, culorile sunt fidele, nivelul de luminozitate fiind acceptabil.
Dotarile multimedia sunt excelente, la fel si conectivitatea. Laptop-ul este echipat cu un set de difuzoare stereo de la JBL, un microfon, o camera web, o unitate DVD-RW si un cititor de carduri. Acesta mai integreaza: 2 port-uri USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x audio si 1 x RJ-45.
Autonomia este foarte buna, acumulatorul Li-Ion cu 4 celule asigurand pana la 6 ore de utilizare.

Avem de a face asadar cu un model entry level foarte bine echipat, cu performante superioare si design elegant, cu adevarat remarcabil in opinia mea. Z51-70 merita achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive laptop-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates