luni, 2 noiembrie 2015

Laptop Acer Aspire E5-571G-590M - REVIEW

Daca sunteti in cautarea unui laptop de calitate, cu performante ridicate si pret rezonabil, va recomand atunci modelul Acer Aspire E5-571G-590M. Acest laptop mid-range este ideal pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de performante acceptabile in majoritatea activitatilor rulate. Avand la interior componente de ultima generatie, laptop-ul are o putere destul de ridicata, fiind capabil sa ofere rapiditate si o experienta multimedia de calitate. Disponibil la un pret acceptabil, dispozitivul merita luat cu siguranta in calcul.

Avand un pret de aproximativ 2300 de lei, modelul Acer dispune de un set de dotari superioare, sustinand si activitatile mai solicitante. Avem de a face asadar cu un model echipat cu o configuratie avantajoasa, cu performante ridicate. Acesta ofera o autonomie inalta, o portabilitate ridicata, avand si o constructie foarte eleganta. Un laptop foarte avantajos dealtfel care merita cu siguranta luat in considerare.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Consider alegerea ca fiind una foarte inspirata, laptop-ul Acer dovedindu-se a fi ideal in majoritatea situatiilor. Acesta ofera o putere de calcul ridicata, fiind capabil in a sustine activitatile standard. Echipat cu piese de ultima generatie, acesta prezinta o configuratie adaptata cerintelor actuale. Avand in configuratie un procesor Intel Core i5 din generatia a cincea, o placa video dedicata de la NVIDIA si o memorie ram DDR3 de 4 GB, laptop-ul ofera performante mai mult decat satisfacatoare, oferind o experienta de calitate bazata pe rapiditate.

Procesorul i5-5200U, lansat de curand de catre cei de la Intel, a fost proiectat sa asigure performante ridicate, dar si o eficienta inalta. Acesta ruleaza la o viteza inalta care poate fi adaptata, oferind performantele necesitate de fiecare activitate in parte. Procesorul ruleaza la frecventa de 2200 de MHz, oferind mai multa performanta atunci cand este necesar prin intermediul Turbo Boost. In utilizarea standard, vom descoperi un laptop rapid, dornic sa raspunda intr-un timp cat mai mic task-urilor de orice tip. Deoarece procesorul isi ajusteaza puterea in functie de necesitate, veti beneficia si de o autonomie mai ridicata. Analizand performantele grafice, vom descoperi ca laptop-ul este capabil sa ruleze si jocurile la detalii satisfacatoare. Memoria RAM este suficienta si in multatasking sau in browsing-ul web pe mai multe tab-uri.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Laptop-ul Acer E5-571G-590M este echipat cu o stocare generoasa. HDD-ul cu 500 de GB capacitate va permite sa inmagazinati un volum mare de inforomatii.
Actualul model integreaza si un acumulator de mare capacitate, capabil sa furnizeaze o autonomie ridicata. Acumulatorul Li-Ion cu 6 celule asigura functionarea pe perioade de pana la 7 ore.

Caracteristicile multimedia ale modelului sunt foarte bune. Acesta vine echipat cu un sistem audio stereo, o camera web, un microfon, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW, integrand: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 port audio si 1 port RJ-45. Acesta dispune si de conectivitate Bluetooth, dar si de Wireless pentru conectare la reteaua locala.
Ecranul laptop-ului este un LCD standard cu diagonala de 15.6 inch, bazat pe tehnologia TN. Ecranul afiseaza imaginile la rezolutia HD ready de 1366 x 768, oferind imagini clare si naturale ce beneficiaza de o rata a contrastului ridicata.
Touchpad-ul si tastatura cu butoane clichet va permit sa fiti foarte productiv, acestea oferind o experinta in utilizare foarte placuta.

Laptop-ul poate fi transporat destul de usor, oferind o portabilitate ridicata. Acesta este construit pentru a fi portabil, avand dimensiunile de 381.6 x 25.3 - 30.3 x 256 mm si greutatea de 2.5 kg.
Design-ul este modern si elegant, constructia fiind deosebit de stilata.

Acer Aspire E5-571G-590M este asadar un laptop de ultima generatie cu performante mai mult decat satisfacatoare, un laptop care se remarca prin numeroase aspecte si care merita achizitionat cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates