sâmbătă, 30 aprilie 2016

Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650, Full HD - REVIEW

Televizoarele Sony din cea mai recenta generatie prezinta imbunatatiri semnificative pe partea de imagine, oferind un spectacol vizual de exceptie care intrece asteptarile. Utilizatorilor cu bugete medii, aflati in cautarea unui televizor cu performante excelente, le propun sa aleaga modelul 48WD650 al celor de la Sony.

Lansat in anul 2016, modelul asigura o experienta vizuala cat se poate de captivanta, oferind imagini clare si detaliate, cu un contrast mare si culori naturale. Este vorba despre un televizor Full HD, echipat cu un ecran LED si cu tehnologiile X-Reality Pro si Motion Flow XR, cu un sistem de sunet stereo Dolby Digital, care ofera accesul si la aplicatiile inteligente. 

Este disponibil la un pret decent, fiind in opinia mea un model excelent. Respecta brand-ul celor de la Sony prin prisma faptului ca ofera cam tot ceea ce se putea la acest pret mediu, anume imagini clare si o experienta multimedia de calitate. Reprezinta o alegere perfecta, satisfacand cu siguranta asteptarile utilizatorilor aflati in cautarea unui model entry-level.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Sony 48WD650 este un televizor care se face remarcat prin prisma numeroaselor aspecte. Oferind imagini clare, de inalta fidelitate, acesta va fi pe placul utilizatorilor ce tin la partea de imagine. Performantele modelului sunt excelente, acesta fiind excelent la acest pret. Analizand caracteristicile si performantele in acest review, vom descoperi ca acesta ofera un raport calitate pret favorabil.

Design

Televizorul Sony are un aspect elegant, respectand elementele stilistice ale seriei din care face parte. Acesta vine cu cu un profil subtire, o rama ingusta si cu un finisaj modern, fiind consruit din materiale de o buna calitate. Se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, fiind posibil sa il montati si pe un perete. Are urmatoarele dimensiuni: 1092 x 643 x 66 mm si o greutatea de 10.7 kg.

Imagine si sunet

Sony 48WD650 vine echipat cu un ecran Direct LED de 121 de cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, fiind suficient de mare incat sa ofere o experienta de vizionare foarte satisfacatoare. Acesta asigura imagini de o claritate superioara, dispunand de un motor de procesare puternic si de un set de caracteristici excelente. Motorul de procesare X-Reality Pro imbunatateste fiecare pixel si compara parti individuale ale imaginii cu o baza de date speciala, rafineaza imaginile si aduce continutul de o calitate mai slaba la rezolutia optima, asigurand rezultate incredibile, mai excat imagini extrem de clare si reproduse cu o fidelitate mare. Motion Flow XR este o alta tehnologie speciala care asigura cursivitatea imaginilor in miscare, aplicand cadre suplimentare intre cadrele imaginii originale, pentru vizionarea continutului in conditii ideale. Televizorul sta foarte bine pe partea de imagine dupa cum putem observa, oferind performantele pentru care producatorul Sony este recunoscut.

Pe partea de sunet, acesta vine echipat cu un sistem Dolby Digital Plus construit pe doua difuzoare cu puterea de 2 x 5 W. Televizorul vine si cu tehnologia Clear Phase, asigurand un sunet natural, cu o reproducere clara si omogena.

Multimedia si conectivitate

La nivel multimedia, televizorul vine echipat cu aplicatii si cu functia de media player. Este un model SMART care dispune de o interfata intuitiva si de un set de aplicatii de baza. Poate reda continutul disponibil pe o memorie USB externa precum HDD, fiind compatibil cu numeroase formate HD sau SD. Este capabil sa inregistreze pe HDD si continutul difuzat la TV.

Pe partea de conectivitate, acesta vine echipat cu: 2 port-uri HDMI, 2 port-uri SCART, 2 intrari USB, 1 iesire audio, RJ-45 si Wi-Fi, fiind destul de bine dotat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates