miercuri, 6 aprilie 2016

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb - REVIEW

Beko este unul dintre cele mai puternice brand-uri de electrocasnice, fiind apreciat prin faptul ca ofera calitate, performanta si fiabilitate la preturi deosebit de avantajoase. Aparatele Beko vin echipate cu tehnologii moderne si performante, fiind proiectate sa satisfaca asteptarile utilizatorilor cu pretentii ridicate si bugete limitate. In articolul de astazi voi vorbi, desigur, despre un aparat al producatorului Beko care mi-a captat atentia prin design, performante si functionalitate.

Este vorba despre masina de spalat rufe Beko WMY81484LMB1. O masina de spalat care vine in intampinarea utilizatorilor cu o capacitate mare incarcare, numeroase programe, respectiv cu un set de tehnologii superioare si care impresioneaza prin prisma faptului ca este fiabila, eficienta si foarte performanta. Aceasta vine echipata cu un motor Digital Inverter, 16 programe de spalare si numeroase functii speciale, avand o capacitate de incarcare de 8 kg si fiind inclusa in cea mai eficienta clasa energetica. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Beko WMY8148LMB1 este fara discutie o masina de spalat moderna, de ultima generatie. Aspectele prin care impresioneaza sunt numeroase, aceasta oferind calitate si fiabilitate la un pret deloc mare.

Se remarca in primul rand prin design. Este realizata in culoarea alba, avand insertii de culoare la nivelul hubloului. Hubloul este realizat in culorile argintiu si negru, fiind generos in diametru, avand 34 de cm si o deschidere de pana la 170 de grade. La interior, masina are tamburul confectionat din otel inoxidabil si cuva din polipropilena. Peretii laterali sunt striati, prezentand adancituri ce au rolul de a atenua vibratiile. Panoul de control este dispus in partea superioara, avand in dotare si un afisaj LCD. Dimensiunile masinii sunt cele standard, fiind urmatoarele: 84 de cm inaltime, 60 de cm latime si 54 de cm adancime.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Capacitatea de incarcare este de 8 kg, centrifugarea realizandu-se la o viteza mare, de pana la 1400 de rotatii. Masina este compatibila si cu incarcaturile mai voluminoase. Aceasta poate fi incarcata cu numeroase articole, fiind capabila sa asigure o spalare eficienta si performanta, intr-un interval de timp scurt.

Masina de spalat Beko vine echipata cu tehnologii superioare si o gama variata de programe, asigurand performante exceptionale si fiabilitate. Dispune de un motor ProSmart Inverter si de tehnologii precum Silent Tech sau Aqua Fusion. Motorul asigura fiabilitate ridicata si o functionare silentioasa, avand o durata mare de viata si beneficiind de o garantie generoasa. Fiind bazat pe cea mai performanta tehnologie, motorul functioneaza in conditii excelente pentru o perioada de timp indelungata, avand 10 ani garantie de partea producatorului.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina vine echipata cu o gama foarte variata. Aceasta dispune de 16 programe, precum: bumbac, lana, sintetice, daily express, camasi, dark care si baby protect. Performantele la spalare sunt exceptionale, numeroasele programe asigurand ingrijirea corespunzatoare a articolelor de diferite tesaturi. Veti obtine astfel rezultate perfecte, indiferent de situatie, masina asigurand o curatare perfecta, delicata sau puternica.
Vine echipata si cu functia de programare intarziata, dar si cu alte functii speciale.

Eficienta este una excelenta, masina fiind inclusa in clasa A+++ energetica si fiind echipata cu tehnologia Aqua Fusion. Aceasta are un consum redus de energie, apa si detergent, implicand costuri mici de intretinere. Dispunand de tehnologia Silent Tech, aceasta este foarte silentioasa, producand un zgomot de 54 de dB in etapa de spalare si de 76 de dB in etapa de centrifugare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates