sâmbătă, 30 aprilie 2016

Televizor LED Smart Panasonic, TX-40DX600E, 100 cm, 4K Ultra HD - REVIEW

Gama de televizoare Panasonic pentru anul 2016 se dovedeste a fi excelenta prin prisma mai multor aspecte. Tehnologiile de ultima generatie si inovatiile le asigura performante incredibile televizoarelor din noua generatie, acestea venind cu imbunatari pe partea de imagine, sunet si multimedia, pentru a asigura o experienta de vizionare si de navigare excelenta.

Panasonic TX-40DX600E este televizorul 4K care ofera imagini deosebit de clare, dar si o functionalitate multimedia extraordinara. Este inclus in cea mai recenta generatie, fiind lansat in primavara aceasta. Televizorul se face remarcat prin numeroase aspecte, fiind unul dintre cele mai atractive modele entry level care pot fi achizitionate in ziua de astazi. Este disponibil la un pret relativ avantajos, oferind performanta incredibila fara compromisuri.

                             Aici un pret bun pentru acest televizor
                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Panasonic TX-40DX600E ofera un raport calitate pret excelent. Fiind dotat cu un ecran 4K, dar si cu sistemul Firefox OS, acesta va satsiface asteptarile utilizatorilor cu pretentii ridicate si bugete decente.

Design

Panasonic TX-40DX600E este extrem de atractiv in opinia mea, remarcandu-se prin numeroase aspecte, dar si prin design. Modelul vine cu un design elegant, fiind compact si echipat cu un finisaj foarte stilat. Rama ecranului este subtire, fiind realizata intr-o combinatie de metal si plastic transparent. Suportul de masa este reglabil, avand un finisaj modern. In ceea ce priveste dimensiunile, televizorul masoara: 904 x 518 x 49 mm.

Imagine

Televizorul are diagonala ecranului de 100 de cm, avand rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Ofera de 4 ori mai multe detalii in comparatie cu un televizor Full HD, fiind sustinut si de un motor de procesare puternic. Motorul Quad Core Pro asigura reproducerea fidela a fiecarui detaliu, pentru imagini detaliate si impecabile. Panoul LED mai dispune si de alte caracteristici superioare precum High Contrast, avand un contrast ridicat si oferind imagini cu un nivel de negru profund si un alb stralucitor. Culorile sunt foarte naturale, televizorul reproducand cu fidelitate o gama larga de nuante. Performantele la nivel de imagine sunt exceptionale, experienta de vizionare fiind una cu adevarat impresionanta si foarte captivanta.

Sunet

Sistemul audio are puterea de 20 de W, fiind construit pe doua difuzoare Full Range cu puterea de 10 W. Acesta este sustinut de tehnologia VR-Audio True Surround, oferind performante decente. Un sistem de sunet destul de bun care va asigura sunete clare si o experienta satisfacatoare in filme.

Multimedia

Panasonic TX-40DX600E furnizeaza accesul la internet, dar si la aplicatiile smart. Acesta este foarte usor de utilizat, beneficiind de un sistem de operare extrem de intuitiv. Sistemul Firefox OS asigura o experienta captivanta, dispunand de o interfata moderna si de numeroase aplicatii perfect optimizate. Raspunde cu usurinta la comenzi, oferind acces rapid la continutul dorit in my Home Screen 2.0.

Conectivitate

Pe partea de conectivitate, remarcam prezenta a 3 port-uri HDMI. Acestea pot receptiona semnalele digitale HD de la o gama larga de dispozitive, precum console, playere si receivere. Acesta vine echipat si cu 2 port-uri USB, fiind compatibil cu memoriile externe. Televizorul dispune si de conectivitate Wi-Fi, dar si de un conector RJ-45.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates