luni, 18 aprilie 2016

Televizor LED Horizon, 109 cm, 43HL739F, Full HD - REVIEW

Horizon este brandul care ne-a obisnuit in ultima perioada cu preturile foarte avantajoase la televizoare si alte aparate. Oferind calitate decenta la preturi atractive, Horizon este producatorul care se adreseaza utilizatorilor cu bugete limitate care doresc a-si achizitiona un produs excelent prin prisma raportului calitate pret. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor Horizon care respecta cu exactitate principiile referitoare la pret si calitate. Este vorba despre Horizon 43HL739F, un televizor Full HD cu diagonala ecranului de 109 cm care asigura imagini de o claritate ridicata.

Are un pret de lista de 1499 de lei, avand ca si atuuri principale: performantele decente la nivel de imagine, conectivitatea bogata si functia de player multimedia. Se remarca si prin design, dar si prin alte aspecte tehnice. Poate fi achizitionat astazi, reprezentand in opinia mea o alegere foarte inspirata.


                             Aici un pret bun pentru acest televizor
                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Horizon 43HL739F este unul dintre cele mai accesibile televizoare Full HD din gama anului 2016. Un televizor accesibil care vine in intampinare cu un set de caracteristici foarte satisfacatoare si care asigura performante rezonabile.

Televizorul Horizon are un aspect elegant, fiind realizat dupa cele mai noi standarde. Acesta vine cu un design compact si stilat, fiind compact si destul de subtire. Este realizat in totalitate in culoarea neagra, avand un finisaj lucios care inspira eleganta. Are un suport de masa plat, avand rama ecranului foarte ingusta. In ceea ce priveste dimensiunile si greutatea, acesta masoara: 935 x 79 x 550 mm si cantareste 11.5 kg, integrandu-se la perfectie in locuinta dumneavoastra.

Horizon 43HL739F are diagonala ecranului de 109 cm, fiind suficient de mare si ideal atat in dormitor, cat si in sufragerie. Acesta vine echipat cu un ecran LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 care afiseaza imagini de o buna calitate. Televizorul asigura imagini clare si detalitate, oferind culori vibrante si naturale, dar si un contrast rezonabil. Acesta are o luminozitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de 1200:1 si un unghi de vizualizare de 178 de grade. Dispune si de o tehnologie superioara: Clear Motion Engine, care asigura imagini in miscare extrem de clare, fara a sacrifica alte elemente. Performantele la nivel de imagine ale televizorului sunt asadar foarte satisfacatoare, acesta asigurand o experienta de vizionare de calitate bazata pe imagini de inalta fidelitate.

Sistemul audio al modelului Horizon 43HL739F este stereo, avand in componenta doua difuzoare full range cu puterea totala de 12 W. Sistemul dispune si de tehnologiile: Dolby Digital Plus si NICAM Stereo, asigurand sunete decente ca si claritate.

Televizorul Horizon dispune si de functii multimedia. Acesta poate inregistra pe HDD continutul TV cu ajutorul functiei PVR. Poate reda si continutul multimedia stocat pe o memorie externa: stick sau HDD, fiind dotat cu functia de media player. Veti putea revedea astfel emisiunile TV si beneficia de filme la cea mai buna calitate oricand doriti.
Televizorul poate receptiona si canalele TV digitale. Acesta vine echipat cu un tuner DVB digital si cu o interfata CAM, receptionand grila completa de canale fara a mai necesita un aparat extern.

Pe partea de conectivitate, modelul vine echipat cu: 2 port-uri HDMI, 1 port component, 1 port SCART, 1 intrare PC, 1 intrare USB, 1 iesire audio si un slot CI+, oferind multiple posibilitati de conectare la dispozitivele externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates