marți, 26 aprilie 2016

Masina de spalat vase Beko DFS05011W, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+,45 cm, Alb

Pentru cei care doresc a renunta la spalatul manual al vaselor, le recomand o masina de spalat automata. Masinile de spalat vase au devenit foarte populare in randul utilizatorilor care utilizeaza tehnologia pentru a-si usura activitatile zilnice. Din ce in ce mai multe bucatarii vin echipate cu un astfel de aparat electrocasnic in ziua de astazi, investitia fiind una cat se poate de utila si avantajoasa.

In articolul de astazi vin cu o recomandare cat se poate de interesanta, referitoare la masina de spalat vase Beko DSF5011W. Aceasta este disponibila la un pret rezonabil, venind in intampinare cu un set de caracteristici satisfacatoare. Are o capacitate de incarcare medie, vine echipata cu mai multe programe si functii speciale, fiind si foarte eficienta pe de alta parte. Consider ca este excelenta pentru pretul la care este comercializata, satisfacand asteptarile referitoare la partea de performanta.

                Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase
      Aici toate caracteristile si specificatiile complete ale modelului

Masina de spalat vase Beko DSF5011W vine in intampinare cu un design clasic. Este realizata pe culoarea alba, avand un finisaj mat si un aspect standard. Se va integra la perfectie in bucataria dummeavoastra, atat amplasata individual, cat si incorporata in mobila. Este si destul de compacta, avand 45 de cm latime, 60 de cm adancime si 85 de cm inaltime.

Beko DSF5011W are o capacitate de incarcare medie, fiind potrivita pentru familiile cu 2 sau 3 membri. Aceasta poate fi incarcata cu pana la 10 seturi de vase la o singura spalare, fiiind necesar sa efectuati aproximativ aproximativ un ciclu de spalare in fiecare zi, dupa necesitate.

Masina de spalat prezinta o compartimentare standard. Este organizata pe doua nivele, integrand un raft inferior care poate fi incarcat cu farfurii si alte articole, respectiv un raft superior care poate sustine bolurile, canile si tacamurile. Aceste rafturi sunt si ajustabile, fiind compatibile inclusiv cu articolele mai voluminoase precum oalele. Ca si accesorii, aceasta integreaza: un cos pentru tacamuri si un compartiment de sare. Cum putem observa, este destul de bine organizata, fiind incapatoare si absolut perfecta in orice bucatarie.

Masina de spalat vase vine echipata cu 5 programe de spalare, asigurand performante superioare indiferent de situatie. Sunt disponibile urmatoarele programe: Mini 30, Quick&Clean, Clean&Shine, Bio/Eco 50 si Intensiv 70. Bio/Eco 50 ofera echilibrul perfect intre eficienta si performanta, fiind potrivit pentru vasele cu un nivel mediu de murdarie. Quick&Clean asigura spalarea in doar 58 de minute, fiind de asemenea un program cu performante exceptionale. Intensiv 70 este programul pe care il vom folosi in cazul rufelor murdare, acesta avand cea mai mare putere de curatare.

Pentru a asigura cele mai bune rezultate, masina vine echipata cu un set caracteristici speciale: un senzor pentru detectarea automata a nivelului de murdarie, un sistem de control al excesului de apa si un sistem de pulverizare cu 3 nivele de presiune.

In ceea ce priveste eficienta, Beko DSF5011W este inclusa in clasa A+ energetica, clasa A de eficienta la spalare si tot clasa A la uscare. Are un consum de doar 0.83 kW de energie si 13 litri de apa in ciclul Eco/Bio de spalare, necesitand resurse minime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates