marți, 12 aprilie 2016

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, 370 l, Clasa A++,H 201 cm, Inox - RECENZIE

Electrocasnicele Whirlpool sunt extrem de apreciate la nivel mondial, fiind recunoscute pentru calitatea excelenta pe care o ofera. Atunci cand vine vorba de achizitionarea unui aparat electrocasnic, aleg cu incredere Whirlpool, oferta diversificata, preturile competitive si calitatea excelenta fiind aspectele care ma determina sa fac aceasta alegere.

In articolul de astazi voi vorbi despre un aparat frigrorific din gama producatorului Whirlpool. Este vorba despre combina frigorifica Whirlpool BSF 9152 OX, echipata cu tehnologia al saselea simt si cu numeroase caracteristici exceptionale. Aceasta asigura mentinerea alimentelor in conditii ideale, dispunand de un sistem de racire de o buna calitate. Combina ofera o capacitate generoasa de stocare, integrand 2 compartimente separate, foarte bine compartimentate. Este si foarte eficienta energetic, fiind absolut excelenta prin prisma mai multor aspecte. In opinia mea, merita achizitionata cu incredere, pretul rezonabil si dotarile excelente asigurand ca alegerea este una foarte avantajoasa.

                      Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica
                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Whirlpool BSF 9152 OX este o combina frigorifica care dispune de tehnologii moderne, o capacitate mare si un design de o eleganta aparte. Se va integra la perfectie in orice bucatarie si asigura conservarea in conditii optime a alimentelor. Este excelenta dupa cum spuneam la pretul actual, oferind calitatea pentru care brand-ul Whirlpool este consacrat.

Combina impresioneaaza in primul rand prin design. Aceasta are un aspect deosebit de elegant, fiind alcatuita din inox si avand un finisaj foarte bine realizat. Calitatea constructiei este excelenta, combina Whirlpool fiind realizata din cele mai bune materiale si beneficiind de finisaje de o buna calitate.

In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta masoara: 201 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65.5 cm adancime. Aceasta vine echipata cu 2 usi, integrand 2 compartimente separate: un compartiment de frigider si un compartiment de congelator. Manerele sunt integrate pe orizontala, deschiderea standard fiind pe partea dreapta.

Whirlpool BSF 9152 OX are o capacitate de depozitare mare. Volumul net total este de 369 de litri, frigiderul avand 258 de litri, iar congelatorul 111 litri.
Compartimentul de frigider integreaza 4 rafturi de sticla, un suport pentru sticle, 2 sertare si 4 suporturi de usa, prezentand o organizare eficienta. Spatiul generos va permite sa depozitati o cantitate mare de alimente, de diferite sortimente. Compartimentul de frigider prezinta o compartimentare standard, avand in dotare 3 sertare care pot fi incarcate cu diferite alimente inghetate. Combina frigorifica Whirlpool este potrivita astfel pentru famiile medii sau mai numeroase, satisfacand asadar cerintele referitoare la capacitate.

In ceea ce priveste performantele, Whirlpool BSF 9152 OX dispune de un sistem de racire static si de tehnologia speciala al saselea simt. Aceasta mentine un climat optim, conservand alimentele in conditii ideale pentru perioade de timp cat mai indelungate. Combina restaureaza de 5 ori mai repede temperatura interioara, mentinand in conditii optime alimentele pe toata perioada.

Aceasta este si mai eficienta in comparatie cu alte aparate din clasa de pret actuala. Este inclusa in clasa A++ energetica, avand un consum anual de doar 252 de kW.
Combina este si extrem de silentioasa, avand un nivel de zgomot de doar 38 de dB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates