sâmbătă, 16 aprilie 2016

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DS630E, Full HD - REVIEW

Televizoarele Panasonic din gama anului 2016 au fost lansate si pe piata locala. Pot fi achizitionate astazi, fiind disponibile preturi destul de avantajoase. Noile modele prezinta imbunatatiri la nivelul imaginii, la nivel multimedia, dar si la nivelul design-ului, fiind proiectate sa asigure o experienta si mai captivanta. Vor satisface atat asteptarile utilizatorilor cu bugete generoase, cat si asteptarile utilizatorilor care nu dispun de o suma mare, regasindu-se in mai multe versiuni si acoperind toate gama de preturi.

In articolul de astazi voi vorbi despre televizorul Panasonic TX-40DS630E, un model al noii generatii care impresioneaza prin faptul ca ofera imagini clare si o experienta multimedia foarte satisfacatoare. Are rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P si diagonala ecranului de 100 de cm, fiind echipat cu tehnologii speciale la nivel de imagine. Dispune de functii inteligente, oferind accesul la internet si aplicatii multimedia. Are un design elegant, fiind un televizor entry-level atractiv si foarte bine dotat. Este disponibil la un pret rezonabil, reprezentand o alegere foarte avantajoasa.

                             Aici un pret bun pentru acest televizor
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Panasonic TX-40DS630E este un televizor de ultima generatie care prezinta imbunatatiri numeroase. Are un design modern si elegant, fiind compact si extrem de stilat. Televizorul este realizat in culoarea argintie, avand un finisaj premium de o buna calitate. Arata foarte bine, avand o rama extrem de subtire si un suport de masa cu design special. Profilul este foarte compact, televizorul avand o grosime de doar 47 de mm. Mai masoara 904 mm latime si 518 mm inaltime, avand o greutate de 12 kg. Se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, fiind perfect atat in living, cat si intr-un dormitor de dimensiuni normale.

In continuare, imprsioneaza prin prisma faptului ca ofera imagini de o buna calitate. Televizorul vine echipat cu un ecran LED cu diagonala ecranului de 100 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Claritatea este una excelenta, imaginile redate fiind naturale si foarte detalitate, cu un contrast mare. Televizorul vine echipat si cu tehnologia High Contrast, dar si cu tehnologia atenuarii adaptive a iluminarii de fundal, asigurand nuante negre intense in scenele intunecate si un alb perfect in scenele luminoase. Modelul ofera asadar un contrast perfect, asigurand imagini realiste si foarte bine defintie. Culorile sunt reproduse cu o precizie ridicata, continutul vizionat de dumneavoastra fiind redat la cea mai buna calitate. Televizorul mai dispune si de un set se moduri pentru imagine, oferind conditii perfecte atat la vizionarea transmisiunilor sportive, cat si in filme.

La nivel audio, televizorul Panasonic integreaza un sistem de sunet stereo care asigura o putere totala de 20 de W. Acest sistem dispune de tehnologia VR-Audio True Surround, asigurand sunete clare si de inalta fidelitate.

In ceea ce priveste functiile SMART, televizorul Panasonic ofera acces la o gama larga de aplicatii inteligente si la internet. Acesta va permite sa va configurati ecrane personalizate cu aplicatii si continut preferat, oferind acces la cele mai populare aplicatii. Veti putea astfel: sa vizionati videoclipuri si filme, sa aflati cele mai noi stiri si informatii, sa accesati retelele de socializare sau sa fiti la curent cu prognoza meteo. Televizorul va permite sa redati si filmele, muzica sau pozele disponibile pe o memorie USB externa, fiind echipat cu functia de media player.

Panasonic TX-40DS630E sta bine si pe partea de conectivitate, fiind echipat cu: 3 port-uri HDMI care pot receptiona continutul de inalta definitie, 1 port SCART, 1 port component, 2 port-uri USB, 1 iesire audio, 1 conector RJ-45, Wi-Fi si cu un slot CI+.

Poate receptiona canalele TV la cea mai buna calitate, in format SD sau HD, decodand intreaga grila de programe cu ajutorul unui modul CAM oferit de catre operator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates