vineri, 22 aprilie 2016

Combina frigorifica Bosch KGE39BL41, 339 l, Clasa A+++, H 201 cm, Argintiu

Bosch este unul dintre marii producatori de scule, electrocasnice si alte aparate, fiind foarte apreciat pe piata locala si renumit pe piata mondiala. Calitatea exceptionala si fiabilitatea ridicata le asigura produselor Bosch un loc excelent in clasament, acestea fiind excelente si extrem de atractive

Prezentarea de astazi este dedicata combinei frigorifice Bosch KGE39BL41, care aduce tehnologiile de ultima generatie la un pret acceptabil. Are un pret de lista de 3599 de lei, venind echipata cu tehnologia Low Frost si cu mai multe functii speciale, fiind extrem de eficienta, dar si foarte incapatoare. Ofera un spatiu generos de depozitare, asigurand conservarea alimentelor in conditii exceptionale. Merita achizitionata cu siguranta, reprezentand o alegere ideala.

                     Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica
                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Bosch KGE39BL41 este o combina frigorifica realizata la cele mai inalte standarde. Acesta este absolut perfecta in bucataria dumneavoastra, fiind eleganta din punct de vedere estetic si foarte performanta.

Design-ul este prima caractersitica remarcabila. Combina prezinta o constructie moderna si eleganta, integrandu-se la perfectie in orice bucatarie. Este realizata in totalitate in culoarea argintie, avand un finisaj mat cu aspect extrem de stilat. In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta masoara: 201 cm inaltime, 60 de cm latime si 65 de cm adancime. Are deschiderea standard pe partea dreapta si usi reversibile. Manerele sunt dispuse pe orizontala, fiind integrate.

Bosch KGE39BL41 are o capacitate generoasa de depozitare. Volumul net total este de 337 de litri, aceasta integrand doua compartimente separate. Aceasta prezinta o compartimentare foarte bine realizata, fiind eficient organizata. Dispune de un frigider cu capacitatea de 250 de litri si de un congelator cu capacitatea de 87 de litri.

Frigiderul este organizat pe: 5 rafturi, 1 sertar de legume/fructe, 1 sertar pentru alimentele perisabile, 1 suport de sticle si 4 suporturi de usa. Sertarul Crisper Box cu sistemul de control al umiditatii mentine fructele si legumele proaspete pentru perioade de timp mai indelungate. Sertarul Chiller Box asigura mentinerea unor temperaturi mai joase, mentinand in conditii perfecte la 0 grade alimentele perisabile. Conditii optime sunt asigurate in tot compartimentul, rezultand un climat ideal pentru alimente. Frigiderul vine echipat si cu iluminare pe LED-uri, dar si cu un filtru de carbon pentru mirosuri Air Fresh Filter.

Congelatorul este compartimentat in format standard, integrand 3 sertare, dintre care 1 sertar big box care ofera un spatiu mai mare. Ofera o capacitate de congelare de 14 kg/24 de ore.

Bosch KGE39BL41 ofera performante exceptionale, asigurand pastrarea alimentelor in conditii ideale prin mentinerea temperaturii si a umiditatii la valori constante. Combina vine echipata cu tehnologia LowFrost, tehnologie care reduce semnificativ depunerile de gheata, pentru o intretinere mai usoara. Aceasta dispune si de mai multe functii speciale: vacanta, super-racire si super-congelare, oferind control si asupra temperaturilor din cele doua compartimente.

Remarcabila este si eficienta energetica. Combina este inclusa in cea mai eficienta clasa energetica, avand un consum mult mai redus in comparatie cu alte aparate. Un consum anual estimat de doar 156 de kW. Este si foarte silentioasa, producand un zgomot de doar 38 de dB.

Calitatea exceptionala, fiabilitatea ridicata, eficienta inalta, tehnologiile superioare si capacitatea mare de depozitare sunt aspectele care ma determina sa recomand combina frigorifica Bosch KGE39BL41 cu incredere. Alegerea este una cat se poate de inspirata, investitia fiind una foarte avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates