joi, 14 aprilie 2016

Cuptor electric incorporabil Samsung BF1C6G043/BOL, Clasa A,65L,curatare catalitica + Plita incorporabila SamsungNA64H3010AS

Electrocasnicele incorporabile reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc a avea o bucatarie moderna. Acestea ofera combinatia perfecta intre design si functionalitate, fiind absolut excelente prin prisma numeroaselor aspecte. In articolul de astazi voi vorbi despre setul de aparate alcatuit din: cuptorul incorporabil Samsung BF1C6043/BOL si plita incorporabila Samsung NA64H3010AS. Un set de aparate incorporable care impresioneaza prin design, performante si functionalitate, care se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra.

Setul este disponibil la un pret destul de avantajos, fiind extrem de atractiv in opinia mea. Cuptorul este de o buna calitate, fiind alimentat electric si echipat cu numeroase programe si caracteristici exceptionale, asigurand performante superioare. Plita este alimentata pe gaz, fiind dotata cu 4 arzatoare si un sistem de aprindere electric. Acest set reprezinta combinatia perfecta atat pentru cei care tin foarte mult la performante, cat si pentru cei care doresc a-si amenaja o bucatarie moderna si echipata cu aparate de calitate.

                             Aici un pret bun pentru aceste aparate
Cuptorul Samsung BF1C6043/BOL impresioneaza prin aspecte de natura tehnica si estetica. Acesta ofera performante superioare, asigurand cele mai bune rezultate.

Are un design modern si elegant, fiind realizat in culoarea neagra si acoperit de un finisaj lucious foarte stilat. Usa este confectionata din sticla termorezistenta, fiind prevazuta cu un sistem de deschidere/inchidere foarte fiabil. Cuptorul mai este prevazut cu un display LCD care afiseaza timpul, respectiv cu 2 butoane rotative care permit setarea functiei si programarea temperaturii. Acesta este realizat la dimensiunile standard, avand: 59.5 x 59.5 x 57.2 cm.

Este alimentat electric, fiind incadrat in clasa A energetica. Are un consum foarte redus si o putere de 1700 de W in modul convectie, respectiv de 1600 de W in modul grill.

Samsung BF1C6043/BOL are o capacitate de 60 de litri, fiind confectionat la interior din email si echipat cu 3 pereti catalitici care absorb murdaria rezultata in urma procesului de gatire. Functia Catalytic Clean asigura autocuratarea, fara a implica eforturi suplimentare din partea dumneavoastra.
Cuptorul ofera optiunea de pozitionarii a tavii pe diferite nivele, integrand rafturi multiple care permit deplasarea tavii pe sine. Ca si accesorii, acesta integreaza o tava pentru coacere.

Performantele in gatit ale cuptorului sunt ridicate, acesta venind echipat cu ventilatoare duale care asigura distribuirea eficienta a aerului cald, pentru o gatire uniforma. Acesta dispune de 6 functii de gatire care combina elementele de incalzire situate in partea superioara si in plafon cu ventilatorul. Dintre aceste functii, remarcam functia de convectie cu aer fierbinte, functia de gatire conventionala si functia de grill cu suprafata mare.

Rezultatele asigurate sunt, dupa cum spuneam, exceptionale, preparatele dumneavoastra fiind gatite perfect indiferent de situatie, acest cuptor performant avand grija ca totul sa fie gatit asa cum trebuie.

                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete
Plita Samsung NA64H3010AS vine in intampinare cu 4 arzatoare, asigurand o incalzire puternica care va raspunde la perfectie diferitelor activitati culinare. Aceasta plita are o putere totala de 9.6 kW, integrand: 1 arzator mic cu puterea de 1 kW, 1 arzator normal cu puterea de 2 kW si 2 arzatoare mari cu puterea de 3.3 kW fiecare. Puterea flacarii poate fi ajustata foarte usor, butoanele de control oferind un comtrol extrem de intuitiv.

Plita dispune si de un sistem de aprindere electrica, dar si de un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz. Are suprafata confectionata din inox si arzatoarele confectionate din fonta, fiind rezistenta si foarte usor de curatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates