duminică, 3 aprilie 2016

Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZX, 316 l, Clasa A+, H 185 cm,Display electronic, Iluminare LED, Dozator apa, Inox - REVIEW

Electrocasnicele Beko din noua generatie sunt proiectate sa raspunda utilizatorilor cu asteptari variate si pretentii ridicate, incorprand tehnologii moderne si caracteristici excelente. Cea mai recenta gama de aparate a producatorului este alcatuita din modele performante, bine echipate si care ofera un raport calitate pret favorabil. In articolul de astazi voi vorbi despre combina frigorifica Beko RCNA365E20DZX, introdusa recent in oferta producatorului.

Mi-a atras atentia datorita faptului ca este eficienta si performanta, incapatoare si bine organizata, dar si foarte eleganta. Aceasta vine echipata cu un set de carcteristici superioare, asigurand cele mai bune performante si un climat optim pentru depozitarea alimentelor. Combina incorporeaza tehnologia NeoFrost, fiind dotata cu un sistem de racire ce asigura o actiune excelenta. Aceasta ofera un spatiu generos de depozitare, asigurand conservarea in conditii perfecte a diferitelor alimente. Este potrivita pentru familiile cu 3 sau 4 membri, reprezentand in opinia mea o alegere inspirata. Combina poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica



Beko RCNA365E20DZX este o combina frigorifica moderna si bine dotata care atrage atentia si prin design. Este confectionata din materiale de o buna calitate, fiind realizata la exterior din inox, material premium care ofera un aspect elegant. Finisajul metalic, precum si alte elemente de design ii permit sa se integreze la perfectie in orice bucatarie moderna, dimensiunile standard asigurand ca aceasta va putea fi incorporata cu usurinta oriunde. Dimensiunile sunt urmatoarele: 185.3 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65 de cm adancime. Combina frigorifica Beko integreaza manerele pe usa, fiind echipata si cu un dozator pentru apa. Aceasta incorporeaza si un panou cu afisaj ce ofera control digital asupra temperaturilor din interiorul celor doua compartimente, respectiv asupra functiilor.



Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Combina frigorifica Beko are un volum net de 316 litri, incorporand doua compartimente independente si separate. Frigiderul are 209 litri, integrand: 3 rafturi, 2 compartimente, 1 suport pentru sticle si 3 suporturi de usa. Rafturile sunt confectionate din sticla, fiind foarte rezistente. Compartimentul EverFresh+ reduce efectulmde ofilire, mentinand fructele si legumele proaspete pentru perioade de pana la 3 ori mai ridicate. Compartimentul de frigider vine echipat si cu iluminare, un filtru anti-mirosuri, functia de ionizare si functia buzzer. Comgelatorul are capacitatea de 97 de litri, prezetand o compartimentare standard cu 3 sertare si avand o capacitate de congelare de 5 kg/24 de ore.

Tehnologia NeoFrost utilizeaza sistemele No Frost si Active Dual Cooling, pentru a asigura cele mai bune performante si un climat optim pentru depozitarea alimentelor. Combina frigorifica realizeaza procesul de racire cu ajutorul curentilor de aer multidirectionali, asigurand astfel temperaturi constante si o temperatura optima pe toata suprafata. Sistemul No Frost are proprietatea de a nu forma depuneri de zapada in compartimentul de congelator, Active Dual Cooling fiind reprezentarea pentru doua sisteme independente care au proprietatea de a nu amesteca mirosurile din cele doua compartimente.

Tehnologia NeoFrost are un aspect benefic si asupera eficientei. Combina frigorifica Beko face parte din clasa A+ energetica, avand un consum anual de doar 330 de kW.
In ceea ce priveste functiile speciale, acestea sunt urmatoarele: super-congelare si super racire. 
La nivelul datelor tehnice, mai remarcam ca autonomia fara curent este de pana la 21 de ore si zgomotul din timpul functionarii este de doar 43 de dB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates