duminică, 10 aprilie 2016

Aragaz Star-Light FCF60GRTS, Gaz, 4 arzatoare - RECENZIE

Star-Light este brand-ul de electronice si electrocasnice care vine in intampinarea utilizatorilor cu bugete limitate cu o gama diversificata de aparate. Fie ca vine vorba de televizoare sau masini de spalat vase, frigidere sau alte aparate, Star-Light ofera calitate decenta la preturi extrem de avantajoase, reprezentand alegerea ideala pentru cei cu pretentii rezonabile care nu doresc a investi o suma considerabila in achizitionarea unui aparat electronic sau electrocasnic.

In articolul de astazi voi vorbi despre un aparat de bucatarie care in opinia mea reprezinta alternativa ideala la modelele incorporabile moderne. Aragazul Star-Light FCF60GRTS reprezinta solutia perfecta si accesibila care asigura cele mai bune rezultate in gatire. Este un aparat fiabil, performant si bine lucrat, absolut perfect in bucatariile moderne. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte atractiv.

Aici un pret bun pentru acest aragaz

Aragazul Star-Light FCF60GRTS se va integra la perfectie in orice bucatarie. Este un aparat modern si elegant care impresioneaza prin caracteristici si design si care asigura cele mai bune performante in gatirea alimentelor. Este confectionat din inox, avand capacul realizat din sticla, usa cuptorului din geam dublu si gratarele realizate din email. Are panoul de control dispus in partea frontala, oferind un acces facil la comenzile cuptorului si ale arzatoarelor. Calitatea executiei este foarte buna, aragazul fiind confectionat din materiale superioare si avand finisaje metalice foarte bine lucrate. In ceea ce priveste dimensiunile, aragazul masoara: 60 de cm latime, 60 de cm adancime si 89 de cm inaltime.

Aici toate caracteristicile si specifictiile complete ale modelului

Aragazul Star-Light FCF60GRTS vine echipat cu 4 arzatoare, avand in componenta: 1 arzator mic cu puterea de 0.88 kW, 2 arzatoare normale cu puterea de 1.78 kW si cu 1 arzator mare cu puterea de 3 kW. Gratarele sunt foarte rezistente, suprafata fiind usor de curatat. Este alimentat pe gaz, fiind destul de eficient si performant. Acesta beneficiaza si de un sistem de aprindere electric, atasat tuturor arzatoarelor, inclusiv arzatorului din cuptor. Aragazul este dotat si cu un sistem impotriva scurgerilor de gaz care va protejeaza de eventualele situatii neprevazute.

Cuptorul are capacitatea de 62 de litri, fiind foarte incapator. Dispune, dupa cum spuneam, de aprindere electrica si de un sistem de siguranta. Acesta vine echipat si cu iluminare, dar si cu functia timer care va permite sa programati timpul de gatire dorit. Cuptorul va permite sa asezati tavile pe diferite nivele, integrand ca si accesorii: 1 tava normala si 1 gratar telescopic standard.

Cuptorul asigura rezultate exceptionale, fiind echipat cu 2 functii: functia de gatire conventionala si functia grill. Acesta dispune de 2 arzatoare, integrand 1 arzator situat in partea inferioara si 1 arzator situat in plafon. Aveti optiunea de a activa cele 2 arzatoare simultan sau individual, obtinand astfel rezultate dupa bunul plac de fiecare data. Preparatele dumneavoastra vor fi delicioase, posibilitatile pe care acest cuptor vi le ofera fiind numeroase. Cuptorul poate gati uniform inclusiv bucatile mari de carne, dispunand si de un sistem de rotisare.

Star-Light FCF60GRTS este asadar un aragaz modern si bine echipat, absolut perfect in orice bucatarie. Caracteristicile superioare, performantele ridicate si pretul deloc mare ma determina sa aleg acest aragaz si sa v-il recomand cu incredere dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates